//Add More external stylesheets Πώς να τροποποιήσετε τις πληροφορίες κατασκευαστή στα windows 11


Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πώς να τροποποιήσετε τις πληροφορίες κατασκευαστή στα windows 11

read

Η διαδικασία αλλαγής του λογότυπου κατασκευαστή στα Windows 11  ίσως ενδιαφέρει κάποιους  χρήστες που επιθυμούν να προσαρμόσουν στα μέτρα τους  το λειτουργικό τους σύστημα. Ωστόσο, αυτή  η διαδικασία απαιτεί προσοχή,  καθώς έχει σχέση με την τροποποίηση ρυθμίσεων του συστήματος των windows. Για τον σκοπό αυτό θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε .

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε τα απαραίτητα δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή σας, καθώς η επεξεργασία  απαιτεί πρόσβαση υψηλού επιπέδου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ετοιμάσετε το νέο λογότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό πρέπει να είναι σε μορφή BMP  και να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις για να ταιριάζει σωστά στη θέση του παλιού λογότυπου.


ΒΗΜΑΤΑ

1.Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου.  Για τον σκοπό αυτό, πατήστε το πλήκτρο Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Πληκτρολογήστε "regedit" και πατήστε Enter.


2. Αναζητήστε τη διαδρομή στο μητρώο όπου αποθηκεύονται οι πληροφορίες του κατασκευαστή. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση των Windows και τον κατασκευαστή του υπολογιστή. Συνήθως, βρίσκεται κάτω από το κλειδί :

 "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation".

Εκεί, μπορείτε να αλλάξετε τις τιμές για το λογότυπο, προσθέτοντας τη διαδρομή του νέου αρχείου λογότυπου που έχετε ετοιμάσει.

                  
3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, θα δείτε πολλές τιμές, όπως "RegisteredOwner", "RegisteredOrganization", "ProductName" και "EditionID". Κάντε διπλό κλικ σε κάθε τιμή για να τροποποιήσετε τα δεδομένα της σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για να αλλάξετε το όνομα προϊόντος συστήματος, κάντε διπλό κλικ στην τιμή που ονομάζεται "ProductName" και τροποποιήστε τα δεδομένα της.

4.  Για να αλλάξετε το λογότυπο, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή logo και πληκτρολογήστε την διαδρομή του λογότυπου. Η προεπιλεγμένη επιλογή του logo βρίσκεται στη διαδρομή windows/system/OEM.bmp. Για να αλλάξετε το λογότυπο, καταρχήν αφού δημιουργήστε το δικό σας, φροντίστε οι διαστάσεις του να είναι 90 Χ 90 Pixels και σε φορμά bmp ( μία μικρή διαφορά 5- 6 Pixels πάνω κάτω είναι αποδεκτή). Από εκεί και μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το λογότυπο στην παραπάνω διαδρομή αντικαθιστώντας το παλαιό. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε και όποια άλλη διαδρομή επιθυμείτε .


Μετά την αλλαγή, είναι σημαντικό να κλείσετε τον επεξεργαστή μητρώου και μετά  να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Εάν έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα, το νέο λογότυπο κατασκευαστή θα πρέπει να εμφανίζεται στα Windows 11.

Συνοψίζοντας, η αλλαγή του λογότυπου κατασκευαστή στα Windows 11,  είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται με προσοχή για να αποφευχθούν πιθανά σφάλματα. Για το σκοπό αυτό πριν προχωρήσετε, φροντίστε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .