//Add More external stylesheets Οι 30 καλύτερες επεκτάσεις για τον Google Chrome


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Οι 30 καλύτερες επεκτάσεις για τον Google Chrome

read

Οι επεκτάσεις ( extensions)  του Google Chrome είναι ένα μικρά προγράμματα λογισμικού που προσθέτουν  νέες δυνατότητες ή λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησης. 

Αυτές οι επεκτάσεις μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησής σας, να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, να αποκλείσουν διαφημίσεις, να μεταφράσουν σελίδες, να διαχειριστούν κωδικούς πρόσβασης και να εκτελέσουν διάφορες άλλες εργασίες. 

Συνήθως λαμβάνονται και εγκαθίστανται από το Chrome Web Store και μόλις εγκατασταθούν, ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, εμφανίζονται ως εικονίδια ή κουμπιά στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να αλληλεπιδράσετε με αυτά.

Σήμερα θα δούμε 30 από τις πιο δημοφιλείς.

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ

  1. Grammarly :Δημοφιλής βοηθός γραφής που βοηθά με γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Παρέχει προτάσεις και διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη σαφήνεια της γραφής σας.
  2. LastPass : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που αποθηκεύει και συμπληρώνει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασής σας για διαφορετικούς ιστότοπους. Δημιουργεί επίσης ισχυρούς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης και σας βοηθά να διαχειριστείτε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.
  3. Honey: Επέκταση εξοικονόμησης χρημάτων που αναζητά αυτόματα και εφαρμόζει κωδικούς κουπονιών όταν πραγματοποιεί αγορές μέσω Διαδικτύου. Σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις, εξοικονομώντας σας χρήματα από τις αγορές σας.
  4.  Google Keep: Κρατήστε γρήγορες σημειώσεις, δημιουργήστε λίστες υποχρεώσεων και ορίστε υπενθυμίσεις, όλα συγχρονισμένα με τον λογαριασμό σας Google.
  5.  Pocket: Με το Pocket, μπορείτε να αποθηκεύσετε άρθρα, βίντεο και ιστοσελίδες για ανάγνωση ή προβολή αργότερα. Συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στο αποθηκευμένο περιεχόμενό σας ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  6. Evernote Web Clipper:  Σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε άρθρα, στιγμιότυπα οθόνης και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο στον λογαριασμό σας Evernote για εύκολη οργάνωση και ανάκτηση. Σας επιτρέπει επίσης να σχολιάζετε και να επισημαίνετε ιστοσελίδες.
  7.  Momentum:  Aντικαθιστά την προεπιλεγμένη σελίδα νέας καρτέλας με έναν όμορφο και εμπνευσμένο πίνακα ελέγχου. Περιλαμβάνει μια λίστα υποχρεώσεων, πληροφορίες για τον καιρό, ημερήσιες προσφορές και προσαρμόσιμο φόντο, παρέχοντας μια πιο εξατομικευμένη και παραγωγική αρχή στις περιόδους περιήγησής σας.
  8. OneTab:  Εύχρηστη επέκταση για τη διαχείριση υπερφόρτωσης καρτελών. Ενοποιεί όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας σε μια ενιαία λίστα, εξοικονομώντας πόρους του συστήματος και μειώνοντας την ακαταστασία. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε μεμονωμένες καρτέλες ή όλες τις καρτέλες ταυτόχρονα.
  9. Pushbullet:  Σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα συνδέσμους, αρχεία και ειδοποιήσεις μεταξύ των συσκευών και του προγράμματος περιήγησής σας. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα, έγγραφα και συνδέσμους από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας ή αντίστροφα, βελτιώνοντας τη συνδεσιμότητα και την παραγωγικότητα.
  10.  Google Translate:  Παρέχει άμεση μετάφραση για ιστοσελίδες και επιλεγμένο κείμενο. Υποστηρίζει περισσότερες από 100 γλώσσες, καθιστώντας το ένα χρήσιμο εργαλείο για την περιήγηση σε ξένους ιστότοπους ή την επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές χώρες.
  11. Evernote Web Clipper: Αποθηκεύστε άρθρα, στιγμιότυπα οθόνης και ιστοσελίδες στον λογαριασμό σας Evernote για εύκολη πρόσβαση και οργάνωση.
  12. Ημερολόγιο Google: Προβάλετε γρήγορα και διαχειριστείτε τα συμβάντα του Ημερολογίου Google, απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.
  13. Dark Reader  : Ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε Facebook, Amazon, YouTube, Αναζήτηση Google, Wikipedia, Twitter και σε πολλούς άλλους ιστότοπους
  14. Music Mode for YouTube: Eύχρηστη επέκταση για τον Google Chrome που σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τα βίντεο διατηρώντας μόνο τον ήχο στο YouTube και YouTube Music. Είναι η μοναδική επέκταση για το Chrome που όχι μόνο απενεργοποιεί τα βίντεο αλλά επιπλέον τα μπλοκάρει.
  15.  Click&Clean : Πρόκειται για μία από τις καλύτερες επεκτάσεις που χρησιμοποιούνται ενεργά από πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν το ιστορικό περιήγησης τους και άλλες προσωπικές πληροφορίες από τη συλλογή δεδομένων τρίτων ή υποκλοπή
  16.  SpeakIt :  Διαβάζει το επιλεγμένο κείμενο, χρησιμοποιώντας Text-to-Speech τεχνολογία με τη γλώσσα αυτόματης ανίχνευσης και μπορεί να διαβάσει το κείμενο σε περισσότερες από 50 γλώσσες, και στα Ελληνικά.
  17. Scribe :  Εύχρηστη επέκταση  που σας επιτρέπει να καταγράφετε διαδικασίες καθώς τις εκτελείτε και να δημιουργείτε αυτόματα οδηγούς τεκμηρίωσης βήμα προς βήμα.
  18. Todoist :  Εργαλείο παραγωγικότητας που σας βοηθά να διαχειρίζεστε εργασίες και λίστες υποχρεώσεων απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας
  19. Αποθήκευση στο Google Drive : Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε περιεχόμενο ιστού ή στιγμιότυπα οθόνης του προγράμματος περιήγησης απευθείας στο Google Drive σας.
  20. Zotero Connector  : Σας βοηθά να συλλέγετε, να οργανώνετε, να αναφέρετε και να μοιράζεστε την έρευνα  σας απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.
  21. Print Friendly & PDF :  Μετατρέπει τις ιστοσελίδες σε μορφή φιλική προς την εκτύπωση, αφαιρώντας διαφημίσεις,  και άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία.
  22. ColorPick Eyedropper :  Σας επιτρέπει να επιλέγετε τιμές χρώματος από ιστοσελίδες.
  23. Session Buddy : Διαχειρίζεται τις περιόδους σύνδεσης και τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησής σας και σας επιτρέπει να τις αποθηκεύετε και να τις επαναφέρετε με ευκολία.
  24. Noisli : Ακούστε ήχους φόντου για να κρύψετε τους ενοχλητικούς θορύβους και να σας βοηθήσουν να εστιάσετε ενώ εργάζεστε, μελετάτε ή χαλαρώνετε.
  25. Bitwarden : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης ανοιχτού κώδικα που αποθηκεύει όλες τις συνδέσεις σας σε ένα κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο.
  26. Buffer : Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να προγραμματίζετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.
  27.  Toby for Chrome : Βοηθά στη διαχείριση των καρτελών και των σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησής σας για έναν πιο οργανωμένο χώρο εργασίας.
  28. Reader View : Επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να εκτυπώσετε.
  29. Black Menu for Google :Η επέκταση αυτή περιλαμβάνει ένα πλούσιο μενού υπηρεσιών της Google.
  30. ImTranslator :  Πρόκειται για ένα πρόσθετο που περιλαμβάνει άμεση μετάφραση ενός  επιλεγμένου κειμένου, λέξεων, φράσεων και ιστοσελίδων. 

Αυτές είναι μερικές   από τις καλύτερες επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες για το Google Chrome. Εξερευνήστε το Chrome Web Store για να ανακαλύψετε περισσότερες επεκτάσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

Τέλος.  πρέπει να διευκρινίσουμε ότι κάποιες επεκτάσεις περιλαμβάνουν, επί πληρωμή πρόσθετες δυνατότητες και λειτουργικότητα, ωστόσο, βασική τους λειτουργία παραμένει δωρεάν
Μπορείτε να βοηθήσετε να επεκτείνουμε τη λίστα μας, στέλνοντας μας τις επεκτάσεις που σας αρέσουν περισσότερο και που δεν συμπεριλαμβάνονται στο άρθρο μας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .