Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Ωστόσο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του και να σας προσφέρουμε επιλεγμένο-δωρεάν και πάντα ποιοτικό περιεχόμενο απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό, ή προσθέστε μας στη λευκή λίστα. (καντε κλικ για εισοδο)

Όροι χρήσης-Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

- Το lovefortechnology.net αποτελεί μία προσπάθεια προσέγγισης, ενημέρωσης και εξοικείωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας με το χώρο των υπολογιστών.Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικού-πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχεται δωρεάν. Η ιστοσελίδα ξεκίνησε την λειτουργία της πριν από λίγα χρόνια και με την ονομασία αυτή λειτουργεί από 2012 και μετά. Εδώ θα βρείτε επιλεγμένο δωρεάν λογισμικό αλλά και θα παρακολουθήσετε την ανάλυση και παρουσίαση εφαρμογών με κατανοητό και απλό τρόπο.  Κάθε ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της και τους αναγνώστες της, για να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να διέπεται από απλούς κανόνες που πρέπει να είναι καθαροί και αποδεκτοί από τους αναγνώστες της. Πρέπει να επισημάνουμε, ότι η ιστοσελίδα δεν εκμεταλλεύεται με κανένα τρόπο τα αρχεία που φιλοξενεί, δεν αποθηκεύουμε αρχεία σε δικούς μας servers, αλλά απλώς παρέχουμε τα links που οδηγούν σε άλλα sites ή Files Servers. Επίσης, στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται σύνδεσμοι (links) προς άλλα ανεξάρτητα websites για τα οποία φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ευθυνόμαστε ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους ή για την τήρηση των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων από τους συγκεκριμένους φορείς. 

- Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν κατά την επίσκεψη και χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Πρέπει να επισημάνουμε επίσης, ότι ελέγχουμε επισταμένως για κακόβουλα προγράμματα αλλά και την καταλληλότητα του λογισμικού που αφορά κάθε εφαρμογή που σας παρουσιάζουμε πριν σας δώσουμε τα links που οδηγούν σε αυτά, ωστόσο, σας εφιστούμε την προσοχή να κάνετε και εσείς απαραίτητα τον σχετικό έλεγχο των αρχείων που κατεβάζετε με το antivirus της επιλογής σας που θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένο. Ακόμη, σας συνιστούμε να κάνετε τακτικά λήψη αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας, ιδιαίτερα αν τα προγράμματα που πρόκειται να εγκαταστήσετε πρόκειται να αλλάξουν τις βασικές παραμέτρους του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση και η εκτέλεση των προγραμμάτων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη και φυσικά η ιστοσελίδα δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που τυχόν προκύψουν από την χρήση τους.  Όλα τα προγράμματα που διατίθενται για Download, διανέμονται διαμέσου files servers και των ιστοσελίδων των δημιουργών τους και ανήκουν στην κατηγορία των ελεύθερα διακινουμένων προγραμμάτων (freeware), παρ΄όλα αυτά, αν διαπιστώσετε ότι οποιοδήποτε σύνδεσμος παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα ή την άδεια χρήσης της εφαρμογής και είστε ο άμεσα θιγόμενος παρακαλώ ενημερώσετε μας για το διορθώσουμε ή να το διαγράψουμε. 

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

 - Η ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας είναι για εμάς εξαιρετικής σημασίας. Η πολιτική απορρήτου περιγράφει τους τύπους των προσωπικών στοιχείων που συγκεντρώνονται από την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούνται. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο vaggtech@gmail.com. Το lovefortechnology.net όπως και πολλές άλλες ιστοσελίδες κάνει χρήση των αρχείων καταγραφής αποκλειστικά και μόνο για λόγους ενημέρωσης και απόδοσης του ιστότοπου. 

 - Οι πληροφορίες στο εσωτερικό των αρχείων καταγραφής περιλαμβάνουν την Internet Protocol (IP),τον τύπο του browser, το Internet Service Provider (ISP), ημερομηνία / ώρα παραπομπές σε σελίδες,  τον αριθμό των κλικ  και αναλύσει  τάσεις, σχετικά με την επισκεψημότητα του ιστότοπου, και  συγκεντρώνει δημογραφικές και τεχνικές πληροφορίες. Οι διευθύνσεις IP, και άλλες τέτοιες πληροφορίες δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Το lovefortechnology.net κάνει χρήση cookies για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις των επισκεπτών, καταγράφει την κίνηση των χρηστών για συγκεκριμένες πληροφορίες που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς λόγους απόδοσης της ιστοσελίδας μας. 

- Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στο lovefortechnology.net. Οι χρήστες που ενδέχεται να να εγγραφούν στο newsletter μας, παρέχοντας το όνομα και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (e-mail) πρέπει να γνωρίζουν ότι τα στοιχεία εγγραφής τους δεν θα δοθούν πουθενά . 

 - Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτή την δήλωση (Πολιτική Απόρρητου), ανά πάσα στιγμή. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα τοποθετήσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτή τη δήλωση προστασίας απορρήτου, στη σελίδα αυτή ή και σε άλλα σημεία που κρίνουμε κατάλληλα ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και υπό ποιες συνθήκες. 

 Σχετικά με τα άρθρα

 - Η ελευθερία της γνώσης, επιβάλλει την διάδοση της, ωστόσο, σεβαστείτε τον κόπο του αρθρογράφου και εφόσον θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποιο άρθρο στη ν ιστοσελίδα ή το Blog σας μπορείτε να το κάνετε  με την προϋπόθεση, το άρθρο να είναι ως έχει και όχι παραλλαγμένο και στο τέλος ή στην αρχή του άρθρου να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link) προς αυτό.  Με μεγάλη μας χαρά θα δεχθούμε τις παρατηρήσεις τις απορίες και τις συμβουλές σας που έχουν ως στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, ωστόσο θα παρακαλέσω να είναι σχετικές με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας. Για απορίες και σχόλια σχετικά με θέματα που έχουμε αναρτήσει χρησιμοποιήστε την φόρμα των σχολίων που θα βρείτε κάτω από κάθε μας ανάρτηση.  Ερωτήσεις που αφορούν θέματα της ιστοσελίδα μας θα απαντώνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας σχολίων.

Το lovefortechnology.net θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας 
–>