Όροι χρήσης-Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 

Το lovefortechnology.net είναι ένα μη επαγγελματικό blog ενημέρωσης - εξοικείωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας με το χώρο των υπολογιστών. Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικού - πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχεται δωρεάν. Ωστόσο, κάθε ιστοσελίδα που σέβεται τον εαυτό της και τους αναγνώστες της, για να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να διέπεται από κανόνες που πρέπει να είναι καθαροί και αποδεκτοί από τους αναγνώστες της.

1. Η ιστοσελίδα δεν εκμεταλλεύεται με κανένα τρόπο τα αρχεία που φιλοξενεί, δεν αποθηκεύουμε αρχεία σε δικούς μας servers, αλλά απλώς παρέχουμε τα links που οδηγούν σε άλλα sites ή Files Servers. Επίσης, στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται σύνδεσμοι (links) προς άλλα ανεξάρτητα websites για τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους ή για την τήρηση των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων από τους συγκεκριμένους φορείς. 

2. Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν κατά την επίσκεψη και χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων.

3. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε, ότι  ελέγχουμε επισταμένως για κακόβουλα προγράμματα αλλά και  για την καταλληλότητα του λογισμικού  πριν από την παρουσίαση του εκάστοτε  άρθρου, και  πριν σας δώσουμε τα links που οδηγούν σε αυτά, ωστόσο,
σας εφιστούμε την προσοχή να κάνετε και εσείς απαραίτητα τον σχετικό έλεγχο των αρχείων που κατεβάζετε με το antivirus της επιλογής σας που θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένο

4. Ακόμη, σας συνιστούμε να κάνετε τακτικά λήψη αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας, ιδιαίτερα αν τα προγράμματα που πρόκειται να εγκαταστήσετε πρόκειται να αλλάξουν τις βασικές παραμέτρους του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. 

5. Η εγκατάσταση και η εκτέλεση των προγραμμάτων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη και φυσικά η ιστοσελίδα δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα η ζημιές που τυχόν προκύψουν από την χρήση τους.

6. Όλα τα προγράμματα που διατίθενται για Download, διανέμονται διαμέσου files servers και των ιστοσελίδων των δημιουργών τους και ανήκουν στην κατηγορία των ελεύθερα διακινουμένων προγραμμάτων (freeware),  (τυχόν πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς τους )  παρ΄όλα αυτά, αν διαπιστώσετε ότι κάποιος σύνδεσμος παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα ή την άδεια χρήσης της εφαρμογής και είστε ο άμεσα θιγόμενος παρακαλώ ενημερώσετε μας για το διορθώσουμε ή να το διαγράψουμε. 

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Το lovefortechnology.net όπως και πολλές άλλες ιστοσελίδες κάνει χρήση των αρχείων καταγραφής αποκλειστικά και μόνο για λόγους ενημέρωσης και απόδοσης του ιστότοπου. Το lovefortechnology.net κάνει χρήση cookies ( μέσω της Google) για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις των επισκεπτών, καταγράφει την κίνηση των χρηστών για συγκεκριμένες πληροφορίες που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς λόγους απόδοσης της ιστοσελίδας μας.  

Οι πληροφορίες στο εσωτερικό των αρχείων καταγραφής περιλαμβάνουν την Internet Protocol (IP),τον τύπο του browser, το Internet Service Provider (ISP), ημερομηνία / ώρα παραπομπές σε σελίδες,  τον αριθμό των κλικ  και αναλύσει  τάσεις, σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, και  συγκεντρώνει δημογραφικές και τεχνικές πληροφορίες. Οι διευθύνσεις IP, και άλλες τέτοιες πληροφορίες, δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Η ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας είναι για εμάς εξαιρετικής σημασίας. Η πολιτική απορρήτου περιγράφει τους τύπους των προσωπικών στοιχείων που συγκεντρώνονται και πώς χρησιμοποιούνται. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με την πολιτική απορρήτου, μπορείτε να διαβάσετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στην σελίδα Όροι και Απόρρητο   και εδώ  για την αναθεωρημένη πολιτική απορρήτου που ισχύει από 25/5/2018.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτή την δήλωση (Πολιτική Απόρρητου), ανά πάσα στιγμή. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα τοποθετήσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτή τη δήλωση προστασίας απορρήτου, στη σελίδα αυτή ή και σε άλλα σημεία που κρίνουμε κατάλληλα ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και υπό ποιες συνθήκες. 

 Σχετικά με τα άρθρα

Η ελευθερία της γνώσης, επιβάλλει την διάδοση της, ωστόσο, σεβαστείτε τον κόπο του αρθρογράφου και εφόσον θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποιο άρθρο στη ν ιστοσελίδα ή το Blog σας μπορείτε να το κάνετε  με την προϋπόθεση, το άρθρο να είναι ως έχει και όχι παραλλαγμένο και στο τέλος ή στην αρχή του άρθρου να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link) προς αυτό.  Με μεγάλη μας χαρά θα δεχθούμε τις παρατηρήσεις τις απορίες και τις συμβουλές σας που έχουν ως στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, ωστόσο θα παρακαλέσω να είναι σχετικές με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.  Ερωτήσεις που αφορούν θέματα της ιστοσελίδα μας θα απαντώνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας σχολίων.

Το lovefortechnology.net θεωρεί ως απαραίτητη προϋπόθεση  για τη χρήση των υπηρεσιών του ότι οι επισκέπτες του, έχουν διαβάσει και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας 

Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια
–>