Δημιουργήσετε ασύρματο Hotspot στα windows 11



Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Δημιουργήσετε ασύρματο Hotspot στα windows 11

read

Ένα hotspot είναι μια φυσική τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας Wi-Fi, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου (WLAN). Οι περισσότεροι ονομάζουμε αυτές τις τοποθεσίες ως "σημεία πρόσβασης Wi-Fi".

Με πιο απλά λόγια, τα hotspots είναι σημεία όπου οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα τις συσκευές τους, όπως smartphone tablet, η υπολογιστές στο διαδίκτυο.

Η δημιουργία ενός hotspot στα Windows είναι πλέον μία πολύ εύκολη υπόθεση που ολοκληρώνεται σέ λίγα και κατανοητά βήματα. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν τη ρύθμιση σε υπολογιστή που τρέχει Windows 11 σε ασύρματο WI-FI.


ΒΗΜΑΤΑ

1. Κάντε κλικ στη εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows ή πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows  και το I.

2. Στην πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε Δίκτυο και Ίντερνετ. Κάντε κλικ στην επιλογή κινητό hotspot και ενεργοποιήστε τη και μετά κάντε κλικ στο σύμβολο > 


3. Επιλέξτε, κοινή χρήση μέσω Wi-Fi.


6. Από την επιλογή ιδιότητες δικτύου δώστε ένα όνομα στο Wi-Fi σας και πληκτρολογήστε κάποιο κωδικό. Τέλος, πατήστε στην επιλογή αποθήκευση.

4. Από εκεί και μετά κάντε αναζήτηση με το κινητό σας ή με κάποιον άλλο υπολογιστή, βρείτε το HotSpot σας, και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .