//Add More external stylesheets URL Disabler : Προστατέψτε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

URL Disabler : Προστατέψτε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο

read

Οι χρήστες με απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο αντιμετωπίζουν συνεχώς τον κίνδυνο μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό και κινδυνεύουν από υποκλοπές. Επίσης, η λήψη λογισμικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από το δίκτυο μίας  εταιρείας μπορεί να εκθέσει την εταιρεία σε πιθανές νομικές αντιπαραθέσεις. Ακόμη, σχολεία,  που επιθυμούν να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία για την προστασία των παιδιών, ή ακόμη και  υπηρεσίες  παροχής WiFi που θέλουν να παρέχουν ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης. Με τον αποκλεισμό συγκεκριμένων ιστότοπων, μειώνεται σημαντικά αυτός ο κίνδυνος και προστατεύεται η περιήγηση σας. Το URL Disabler είναι ένα φορητό λογισμικό (δεν απαιτεί εγκατάσταση) για την απλοποίηση της διαδικασίας αποκλεισμού διευθύνσεων URL για χρήστες Google Chrome, Firefox και Chromium EDGE. Ο χρήστης μπορεί ελεύθερα να παρέχει, να τροποποιεί, να εξάγει και να εισάγει τη λίστα των διευθύνσεων URL προς αποκλεισμό.

Μετά τη λήψη και την αποσυμπίεση του λογισμικού, εκτελέστε το κατάλληλο αρχείο exe (x64 ή x86) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας που θέλετε να αποκλείσετε στο πεδίο URL και χρησιμοποιήστε το κουμπί  +προσθήκη στη λίστα). Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν υπάρχουσες διευθύνσεις ή να προσθέσετε περισσότερες. Για να δείτε τις αλλαγές επανεκινήστε τον Browser σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .