//Add More external stylesheets iFun Screen Recorder : Καταγράψτε με δυνατότητα Facecam οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας



Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

iFun Screen Recorder : Καταγράψτε με δυνατότητα Facecam οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας

read

Πρόκειται για μία εξαιρετική, ευέλικτη εφαρμογή σύλληψη οθόνης, Επιλέξτε μία οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας για να ξεκινήσετε την εγγραφή, από ολόκληρη  οθόνη μέχρι ένα μικρό παράθυρο διαλόγου. Η συσκευή εγγραφής οθόνης υποστηρίζει πολλές οθόνες. Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια και  κάθε σας παρέμβαση. Το λογισμικό σας παρέχει τη λειτουργία Facecam, επιτρέποντάς σας να εγγράψετε το πρόσωπό σας σε ένα βίντεο και  σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε online tutorials, καταγραφή παιχνιδιών, παρουσιάσεις PowerPoint. Δεν υπάρχει καθυστέρηση κατά την εγγραφή HD  και άνω,  και η εφαρμογή  επιτυγχάνει μια μέση χρησιμοποίηση CPU 8%, καθιστώντας  εξαιρετικά ομαλή  την εγγραφή. Εάν θέλετε να εγγράψετε ένα βίντεο, υπάρχουν διάφορες μορφές, όπως MP4, AVI, FLV, MKV, MOV, TS και GIF, όπου μπορείτε να τροποποιήσετε παραμέτρους όπως το μέγεθος ρυθμό καρέ, ποιότητα και bitrate.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .