//Add More external stylesheets ChaletOS 16.04.2 : Ένα ξεχωριστό linux που μοιάζει με windows



Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ChaletOS 16.04.2 : Ένα ξεχωριστό linux που μοιάζει με windows

read

Όλοι γνωρίζουμε κάποιους φίλους μας που προσπάθησαν να εγκαταστήσουν και να τρέξουν κάποια διανομή Linux, χωρίς επιτυχία. Το λειτουργικό σύστημα που προσπάθησαν ήταν πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο, υπήρχαν πάρα πολλά νέα πράγματα και κάποια άλλα δεν ήταν απλά εκεί που περίμεναν. Ο στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να επιτρέψει σε οποιονδήποτε απλό χρήστη χωρίς καμία εμπειρία να συνηθίσει στο Linux. Το σύστημα αυτό δεν είναι πολύ διαφορετικό από το Xubuntu, στο οποίο βασίζεται, αλλά το ChaletOS έχει ένα στυλ που όλοι γνωρίζουν καλά, ελκυστική απλότητα και εντυπωσιακή ταχύτητα.

Λόγω των μικρών απαιτήσεων υλικού, θα ΄΄ζωντανέψει΄΄ κάποιους παλιούς υπολογιστές και θα αναζωογονήσει κάποιους άλλους, όχι και τόσο παλιούς. Τι νέο υπάρχει στη νέα κυκλοφορία του ChaletOS; Νέα υποστήριξη LTS, νέος πυρήνας και νέο Κέντρο Λογισμικού. Αλλά πέρα από αυτό, με αυτό που είναι το ChaletOS τόσο διαφορετικό από άλλες διανομές; 

Τα θέματα βελτιώνονται έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν καλύτερα. Επίσης, τώρα είναι πιο πλήρεις και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για πολλές εφαρμογές. Τα εικονίδια επανασχεδιάσθηκαν. Χρησιμοποιήθηκαν επανασχεδιασμένα εικονίδια Emerald έτσι ώστε να είναι πιο κατάλληλα για το στυλ ChaletOS. Το Style Changer ξαναγράφεται και τα πρότυπα δημιουργούνται από το μηδέν.

Πολλά στυλ "conkys" που προέρχονται από την κοινότητα ξαναγράφηκαν και προσαρμόστηκαν για το ChaletOS. Το Start Point είναι μια νέα εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τους νέους χρήστες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ChaletOS ή το Linux. Περιέχει συλλογή βίντεο, άρθρα από ιστότοπους και προτάσεις για διαφορετικές εφαρμογές.

Η εγκατατάσταση στον υπολογιστή είναι πολύ εύκολη, επομένως αφού κατεβάσετε το αρχείο ISO γράψτε το σε ένα DVD  και  αφού κάνετε εκκίνηση από αυτό, επιλέξτε live cd και μετά μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση κάντε κλικ στο εικονίδιο Install to HardDisk και ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα που θα δείτε στις φωτογραφίες. Φροντίστε ωστόσο να κάνετε την εγκατάσταση σε κάποιο υπολογιστή που δεν τον χρησιμοποιείτε και έχετε υπόψη ότι κατά εγκατάσταση του λειτουργικού θα διαγράψει ότι υπάρχει στον δίσκο.

ChaletOS : 16.04.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .