//Add More external stylesheets File Converter : Πολυμετατροπέας αρχείων εικόνας, βίντεο, ήχου, και εγγράφων



Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

File Converter : Πολυμετατροπέας αρχείων εικόνας, βίντεο, ήχου, και εγγράφων

read

To File Converter είναι ένας εξαιρετικός μετατροπέας για τα περισσότερα είδη αρχείων που σας επιτρέπει, να μετατρέψετε και να συμπιέσετε ένα ή περισσότερα αρχεία με τη χρήση του μενού περιβάλλοντος στην εξερεύνηση των Windows και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στη χρήση. 

Όπως καταλάβετε, έχουμε να κάνουμε με ένα μετατροπέα για όλα σχεδόν τα είδη των αρχείων από αρχεία ήχου εικόνας και βίντεο μέχρι μετατροπές μεταξύ εγγράφων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή, προκειμένου να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προεπιλογές μετατροπής στα αρχεία μενού περιβάλλοντος ή να επεξεργαστείτε το υπάρχον για να αλλάξετε τις επιλογές μετατροπής.

* Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το Microsoft Office για να μετατρέψετε έγγραφα του Office.

Μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή για να προσθέσετε / αφαιρέσετε προεπιλογές μετατροπής στα μενού περιβάλλοντος αρχείων ή να επεξεργαστείτε την υπάρχουσα για να αλλάξετε τις επιλογές μετατροπής.

Για να μετατρέψτε ένα ή περισσότερα αρχεία κάντε απλά δεξί κλικ επάνω τους και επιλέξτε σε τι αρχείο θέλετε να το μετατρέψετε. 

Για περισσότερες επιλογές κάντε κλικ στο Configure Presets. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή File Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!