Snapchat : Διασκεδαστικός τρόπος να εφαρμόσεις και μοιραστείς εφέ



Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Snapchat : Διασκεδαστικός τρόπος να εφαρμόσεις και μοιραστείς εφέ

read

Το Snapchat είναι ένας διασκεδαστικός και γρήγορος τρόπος να μοιραστείς τη στιγμή με φίλους και οικογένεια, ανοίγει την κάμερα, και εσύ απλά, άγγιξε, για να βγάλεις μια φωτογραφία, ή πάτησε παρατεταμένα για βίντεο. Πρόκειται για μία εκπληκτική εφαρμογή που σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε εφέ στο πρόσωπό σας ενώ χρησιμοποιείτε την κάμερα. Χρησιμοποιήστε το Snap Camera στις αγαπημένες σας εφαρμογές ζωντανής ροής ή συνομιλίας μέσω βίντεο επιλέγοντας το Snap Camera ως συσκευή webcam.

Εκφράσου με φακούς, φίλτρα, Bitmoji και δοκίμασε τους νέους φακούς που δημιουργούνται καθημερινά από την κοινότητα του Snapchat.

Μείνε σε επαφή με φίλους μέσω ζωντανών μηνυμάτων ή κοινοποίησε την ημέρα σου με Ομαδικές Iστορίες και κάνε βιντεοκλήση με έως 16 φίλους ταυτόχρονα.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις φακούς και φίλτρα όταν συνομιλείς. Παρακολούθησε τις ιστορίες φίλων για να δεις πως εξελίσσεται η ημέρα τους, δες ιστορίες από την κοινότητα του Snapchat με βάση τα ενδιαφέροντά σου.

Ανακάλυψε έκτακτες ειδήσεις και αποκλειστικές πρωτότυπες εκπομπές. Στείλε τα δικά σου Snap ή κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ τα. Διάλεξε τα αγαπημένα σου και μοιράσου τα με φίλους

Μοιράσου την τοποθεσία σου με τους κολλητούς σου ή μην εμφανίζεσαι ενεργοποιώντας την λειτουργία φαντάσματος.

Δες τι σχεδιάζουν οι φίλοι σου στον πιο προσωπικό σου χάρτη όταν κάνουν κοινοποίηση της τοποθεσίας τους μαζί σου.

Εξερεύνησε ιστορίες από την κοντινή σου κοινότητα ή από όλο τον κόσμο. Αποθήκευσε αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις αγαπημένες σου στιγμές.

Επεξεργάσου και στείλε παλιές στιγμές σε φίλους ή αποθήκευσε τες στο Άλμπουμ Κάμερας, δημιούργησε ιστορίες από τις αγαπημένες σου αναμνήσεις και μοιράσου τες με φίλους και την οικογένεια. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .