//Add More external stylesheets BonAView Free Photo Manager : Δείτε σε διαδραστικό 3D περιβάλλον τις φωτογραφίες σας


Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

BonAView Free Photo Manager : Δείτε σε διαδραστικό 3D περιβάλλον τις φωτογραφίες σας

read

Δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να οργανώσετε, να προβάλετε και να διαχειριστείτε τη συλλογή των ψηφιακών φωτογραφιών σας. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες και εργαλεία που διευκολύνουν την πλοήγηση στις φωτογραφίες σας, την επεξεργασία τους και την κοινή χρήση τους με άλλους.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του BonAView είναι οι ισχυρές του δυνατότητες οργάνωσης φωτογραφιών. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να ταξινομήσετε και να κατηγοριοποιήσετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικά άλμπουμ και φακέλους, διευκολύνοντας την εύρεση και πρόσβαση σε συγκεκριμένες εικόνες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες και λέξεις-κλειδιά στις φωτογραφίες σας, επιτρέποντάς σας να τις αναζητήσετε και να τις φιλτράρετε με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Εκτός από την οργάνωση, παρέχει ποικιλία επιλογών προβολής για τη βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης φωτογραφιών. Μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης, να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, ακόμη και να αναπαράγετε μια παρουσίαση των εικόνων σας. Το λογισμικό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των JPEG, PNG, BMP και TIFF.

Διαθέτει επίσης, βασικά εργαλεία επεξεργασίας για να κάνετε απλές προσαρμογές στις εικόνες σας. Μπορείτε να περιστρέψετε, να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, καθώς και να προσαρμόσετε τα επίπεδα φωτεινότητας, αντίθεσης και κορεσμού. Περιλαμβάνει επίσης φίλτρα και εφέ, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε και να στιλοποιήσετε τις φωτογραφίες σας με λίγα μόνο κλικ.

Επιπλέον, διευκολύνει την κοινή χρήση των φωτογραφιών σας με άλλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ φωτογραφιών και προβολές διαφανειών και στη συνέχεια να τα εξαγάγετε ως αυτόνομα εκτελέσιμα αρχεία που μπορούν να προβληθούν σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου λογισμικού. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε απευθείας τις φωτογραφίες σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του BonAView περιλαμβάνουν:

  • Ανιχνευτής διπλότυπων φωτογραφιών: Το λογισμικό μπορεί να σαρώσει τη συλλογή φωτογραφιών σας και να αναγνωρίσει διπλότυπες εικόνες, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης και να διατηρήσετε τη βιβλιοθήκη σας τακτοποιημένη.
  • Μαζική επεξεργασία εικόνας: Το BonAView σάς επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες σε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα, όπως αλλαγή μεγέθους ή εφαρμογή φίλτρων, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.
  • Επεξεργασία μεταδεδομένων εικόνας: Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα των φωτογραφιών σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων EXIF, IPTC και XMP, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε περιγραφές, πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων και άλλες λεπτομέρειες στις εικόνες σας.
  • Υποστήριξη αρχείων RAW: Το BonAView υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνας RAW, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε τα ακατέργαστα αρχεία σας παράλληλα με τις εικόνες JPEG.

Συνολικά, πρόκειται για μία είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή  που διαθέτει μια σειρά εργαλείων και λειτουργιών για την οργάνωση, την προβολή και την επεξεργασία της συλλογής ψηφιακών φωτογραφιών σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BonAView Free Photo Manager


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .