BloatyNosyApp : Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στα windows 11



Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

BloatyNosyApp : Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στα windows 11

read

Τα Windows 11 διαθέτουν αρκετές επιλογές ρυθμίσεων. Ωστόσο, οι άπειροι χρήστες, δεν ξέρουν πού να βρουν τις περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες, τι να τις κάνουν και ποια ρύθμιση να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν.

Το BloatyNosy είναι μια εφαρμογή Windows που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του χώρου στο δίσκο των αρχείων και των φακέλων στον υπολογιστή σας. Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που φιλοξενείται στο GitHub, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα και να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.

Ο κύριος σκοπός του BloatyNosy είναι να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν και να αναλύσουν αρχεία και φακέλους που καταναλώνουν σημαντικό χώρο στο δίσκο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται την αποθήκευσή τους πιο αποτελεσματικά. 

Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση της χρήσης χώρου στο δίσκο, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν μεγάλα ή περιττά αρχεία που μπορούν να διαγραφούν ή να μετακινηθούν για να ελευθερωθεί χώρος αποθήκευσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που εμφανίζει τις πληροφορίες χρήσης του χώρου στο δίσκο με οπτικά ελκυστικό και κατανοητό τρόπο.
  • Η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση χώρου στο δίσκο, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν το μέγεθος κάθε αρχείου και φακέλου, ταξινομημένα κατά μέγεθος και να αναγνωρίζουν τα μεγαλύτερα στοιχεία.
  • Διαθέτει διάφορες επιλογές φιλτραρίσματος και ταξινόμησης, επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάσουν σε συγκεκριμένους τύπους αρχείων, φακέλους ή εύρη ημερομηνιών για να βελτιστοποιήσουν την ανάλυσή τους.
  • Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του BloatyNosy, όπως και το συνδυασμό χρωμάτων, τη διάταξη στηλών και τις προτιμήσεις ταξινόμησης ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
  • Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν αναφορές ανάλυσης χώρου στο δίσκο σε διάφορες μορφές όπως CSV, HTML ή απλό κείμενο, διευκολύνοντας περαιτέρω ανάλυση ή κοινοποίηση των ευρημάτων με άλλους.

Εν κατακλείδι,  πρόκειται για μία εφαρμογή απλοποιεί και φιλοξενεί όλες τις βασικές ρυθμίσεις σε μία εφαρμογή και σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε και να αφαιρέσετε περιττές λειτουργίες με ένα κλικ. Έρχεται με μερικές ενότητες που θα επεκταθούν με την πάροδο του χρόνου, παρόμοια με το ThisIsWin11.

Την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BloatyNosyApp

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .