//Add More external stylesheets

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Smart Disk Cleanup : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από περιττά αρχεία

read

Μην αφήνετε τα ανεπιθύμητα αρχεία επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας. Κάντε την επιλογή που κάνουν οι έξυπνοι χρήστες και αποκτήστε το Smart Disk Cleanup σήμερα. Είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store και αναμένει να γίνει ο καλύτερος φίλος του σκληρού σας δίσκου.

Με τον καιρό, ο υπολογιστής σας αρχίζει να γεμίζει με παλιά και περιττά αρχεία. Το Smart Disk Cleanup είναι μία δωρεάν εφαρμογή, που παρέχει έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο καθαρισμού  των ανεπιθύμητων αρχείων, διπλών και μεγάλων αρχείων. Σε λίγα μόνο λεπτά μπορείτε να ελευθερώσετε με ασφάλεια και εύκολα πολλά GB χώρου στο δίσκο.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να καθαρίσετε τα περιττά διπλότυπα αρχεία που μπορεί να καταλαμβάνουν πολλά GB χώρου στο δίσκο. Τώρα με μια γρήγορη σάρωση μπορείτε να βρείτε, να κάνετε προεπισκόπηση και να καταργήσετε διπλά αρχεία, φωτογραφίες, μουσικά αρχεία και βίντεο. Αν έχετε παλιά μεγάλα αρχεία που δεν χρειάζεστε πια εκτελέστε μια σάρωση αρχείων για να εντοπίσετε αρχεία που είναι ασφαλή στον καθαρισμό και να απαλλαγείτε από αυτά εφόσον δεν τα χρησιμοποιείτε πλέον.

Τέλος, ελευθερώστε επιπλέον χώρο στο δίσκο σας καθαρίζοντας τα προσωρινά αρχεία, όπως, αρχεία καταγραφής, αρχεία προσωρινής μνήμης εφαρμογών, αρχεία προσωρινής μνήμης προγράμματος περιήγησης, απομεινάρια και άλλα, αδειάζοντας τον κάδο ανακύκλωσης των Windows.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .