//Add More external stylesheets WebCam On-Off : Απενεργοποιήστε την κάμερα του υπολογιστή σας



Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

WebCam On-Off : Απενεργοποιήστε την κάμερα του υπολογιστή σας

read

Ανησυχείτε  για το ποιος μπορεί να σας παρακολουθεί μέσω της webcam του υπολογιστή σας; Αν ναι, τότε η λύση είναι εδώ και ακούει στο όνομα Webcam On-Off.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Tι είναι το Webcam On-Off; Πρόκειται για ένα εκπληκτικά απλό, αλλά πανίσχυρο εργαλείο που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Sordum.org. Η έκδοση 1.4 έρχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερα σε όσους επιθυμούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της κάμερας τους. Με ένα κλικ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την webcam, εμποδίζοντας έτσι οποιαδήποτε ανεπιθύμητη πρόσβαση και όταν χρειαστείτε πάλι την κάμερα, ενεργοποιήστε την με την ίδια ευκολία.

Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή παρακολούθηση είναι πιο παρούσα από ποτέ, το να έχετε τη δυνατότητα να κλείνετε την πόρτα στους αδιάκριτους είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μην ξεχνάτε ωστόσο, ότι δεν είναι μόνο οι χάκερς που μπορεί να ενδιαφέρονται για την κάμερά σας, αλλά και διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορεί να έχουν πρόσβαση χωρίς την ξεκάθαρη συγκατάθεσή σας.

Στην έκδοση 1.4 οι δημιουργοί της εφαρμογής, έχουν ενσωματώσει νέες βελτιώσεις για ακόμη πιο ομαλή εμπειρία. Η συμβατότητα με τις τελευταίες εκδόσεις των Windows είναι εξασφαλισμένη, καθώς και η αξιοπιστία του λογισμικού.

Σε τελική ανάλυση, σε έναν κόσμο που η ψηφιακή ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ, μην αφήσετε την κάμερά σας ανοιχτή στον οποιονδήποτε .
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WebCam On-Off


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .