//Add More external stylesheets Copyfish : Δημιουργήστε επεξεργάσιμο κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα, βίντεο ή PDF



Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Copyfish : Δημιουργήστε επεξεργάσιμο κείμενο από οποιαδήποτε εικόνα, βίντεο ή PDF

read

Η τεχνολογία αναγνώρισης κειμένου έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια, και μια από τις κορυφαίες εφαρμογές σε αυτόν τον τομέα είναι το Copyfish. Πρόκειται για ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν κείμενο από εικόνες, PDFs και ακόμα και video.

Το Copyfish χρησιμοποιεί την τεχνολογία OCR (Optical Character Recognition) για να αναγνωρίζει το κείμενο από διάφορες πηγές και να το μετατρέπει σε επεξεργάσιμη μορφή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες που χρειάζονται να εξάγουν πληροφορίες από διάφορα έγγραφα και αρχεία.

Είναι ο πιο απλός τρόπος για να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες να το γράψετε κάπου να το αποθηκεύσετε και να το στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να το μεταφράσετε. Ουσιαστικά μέχρι τώρα, η μόνη επιλογή σας ήταν να εκτυπώσετε το κείμενο. Ειδικά για την περίπτωση μεταφράσεων υποτίτλων, το Copyfish έχει μια επαναλαμβανόμενη λειτουργία.

Μαρκάρετε την περιοχή του υπότιτλου μία φορά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κουμπί "Do OCR" για να τραβήξετε το τελευταίο κείμενο από την οθόνη. Τώρα, αν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά τις γλώσσες OCR μπορείτε να ορίσετε κουμπιά "γρήγορης εναλλαγής" για έως και τρεις γλώσσες στη σελίδα ρυθμίσεων.

Ωστόσο, εκεί που μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμο είναι το εξάγουμε ως κείμενο OCR οποιοδήποτε κείμενο μέσα σε φωτογραφίες βίντεο αρχεία PDF και άλλα μέσα. Ο τρόπος λειτουργίας του σε γενικές γραμμές είναι ο εξής :

Πατώντας στο κουμπί Copyfish επιλέγουμε το κείμενο που επιθυμούμε μέσα από την φωτογραφία και περιμένουμε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία OCR. Από εκεί και μετά μπορείτε να το επικολλήσετε ( μέσω του Copy to Clipboard) σε οποιοδήποτε επεξεργαστή κειμένου ή να πατήστε το εικονίδιο του Google Translate για άμεση μετάφραση. Θα δουλέψει σε Google Chrome Mozila και Edge.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Copyfish


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .