19 Δεκεμβρίου 2017

WinToHDD : Εγκαταστήστε, επανεγκαταστήστε και κλωνοποιήστε τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / vista χωρίς CD / DVD ή USB
Εγκαταστήστε, επανεγκαταστήστε, κλωνοποιήστε τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / vista χωρίς να χρησιμοποιήσετε  CD / DVD ή USB, επανεγκαταστήστε τα Windows απευθείας από ISO, WIM, ESD χωρίς να χρησιμοποιήσετε CD / DVD / USB, Κλωνοποιήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows σε νέο σκληρό δίσκο ή SSD και εγκαταστήστε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012/2008 (64 & 32 bits) από την ίδια μονάδα USB και στους υπολογιστές BIOS και UEFI. Πλήρως συμβατό με το GPT / UEFI.

Ποιο συγκεκριμένα, σας δίνει τη δυνατότητα δυνατότητα επανεγκατάστασης των Windows και σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012/2008 απευθείας από ένα αρχείο ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια μονάδα CD / DVD ή USB. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε εύκολα να επανεγκαταστήσετε τα Windows με μερικά μόνο κλικ, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τίποτα από υπολογιστές. 

Ακόμη, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε τα Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012/2008 σε δίσκους διαφορετικούς από εκείνους στους οποίους έχει εγκατασταθεί το λειτουργικό σας σύστημα Microsoft Windows, χρησιμοποιώντας ένα αρχείο ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX αρχείο εικόνας ή μια μονάδα CD / DVD ως πηγή εγκατάστασης και τέλος η λειτουργία κλώνοποίησης συστήματος σάς επιτρέπει να κλωνοποιήσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows OS (Windows 10/8/7 / Vista / 2016/2012/2008) από τον παλιό δίσκο σε ένα νέο δίσκο (HDD / SSD). Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ακριβές αντίγραφο του υπάρχοντος συστήματος Windows σε άλλο δίσκο. 


Το προϊόν θα διατίθεται εντελώς  δωρεάν στην επαγγελματική του έκδοση μέχρι τις 28/12/2017. Για να το αποκτήσετε, κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα προσφοράς και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Get it now κάτω από WinToHDD Giveaway και κατεβάστε το αρχείο. Αποσυμπιέστε το αρχείο License-WinToHDD και μετά τρέξτε το έγγραφο License-WinToHDD.docx. Πηγαίνετε στην επιλογή WinToHDD Giveaway και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που θα δείτε. Πληκτρολογήστε στην ιστοσελίδα που θα ανοίξει το e-mail σας και θα σας σταλεί εκεί ο κωδικός της ενεργοποίησης και το link της εφαρμογής που θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. 

WinToHDD : Εγκαταστήστε, επανεγκαταστήστε και κλωνοποιήστε τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / vista χωρίς CD / DVD ή USB
4/ 5 stars - "WinToHDD : Εγκαταστήστε, επανεγκαταστήστε και κλωνοποιήστε τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / vista χωρίς CD / DVD ή USB" Εγκαταστήστε, επανεγκαταστήστε, κλωνοποιήστε τα Windows 10 / 8.1 / 8/7 / vista χωρίς να χρησιμοποιήσετε  CD / DVD ή USB, επανεγκαταστή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>