//Add More external stylesheets Moo0 System Monitor : Παρακολουθείστε την κατανάλωση των πόρων του υπολογιστή σας.


Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Moo0 System Monitor : Παρακολουθείστε την κατανάλωση των πόρων του υπολογιστή σας.

read

Eξαιρετικά χρήσιμο δωρεάν εργαλείο  που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση και την κατάσταση του υπολογιστή σας στα windows.

Mπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση του επεξεργαστή, τη μνήμη, τον σκληρό δίσκο και την κάρτα γραφικών σας σε πραγματικό χρόνο. Θα έχετε πρόσβαση σε λεπτομερείς γραφικές παραστάσεις και διαγράμματα που εμφανίζουν την εξέλιξη των επιδόσεων του συστήματός σας. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε την παρακολούθηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Διαθέτει μία ποικιλία επιπρόσθετων εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματός σας είτε για να διαχειριστείτε καλύτερα τους πόρους σας. Μερικά από αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν τα:

  • Moo0 Disk Cleaner (Δωρεάν) - Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να καθαρίσετε τον σκληρό δίσκο σας από περιττά αρχεία και ανεπιθύμητα αρχεία που πιθανώς να επηρεάζουν την απόδοση του συστήματός σας.
  • Moo0 File Shredder (Δωρεάν) - Σάς επιτρέπει να διαγράψετε οριστικά αρχεία και φακέλους, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν από κακόβουλους χρήστες.
  • Moo0 Hash Code (Δωρεάν) -  Σάς επιτρέπει να υπολογίσετε ή να επαληθεύσετε τον κωδικό hash ενός αρχείου, προσφέροντας έναν τρόπο για να ελέγξετε την ακεραιότητα των αρχείων σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν την απόδοση του συστήματός τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να ανακαλύψετε τι περιορίζει την απόδοση του συστήματός σας. Μπορεί να τρέξει και ως αυτόνομη εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Moo0 System Monitor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!