Οι 40 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Οι 40 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android

read

Στη σημερινή μας ανάρτηση επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για συσκευές Android. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε να μειώσουμε το προσωπικό μας κριτήριο και να σκεφτούμε λίγο πιο αντικειμενικά. Δεν ξέρω αν τα καταφέραμε, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα προσθέσουμε στο μέλλον πολύ περισσότερες εφαρμογές και κατηγορίες.


ΓΡΑΦΙΚΑ

 1. Adobe Photoshop Express : Ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με μεγάλη γκάμα εργαλείων και φίλτρων.
 2. Logo Maker: Design & Create:Σχεδιάστε γρήγορα και εύκολα εντυπωσιακά, πρωτότυπα λογότυπα. Μέσω της εφαρμογής σχεδίασης μπορείτε να δημιουργήσετε την επωνυμία σας σε δευτερόλεπτα! Δεν έχετε εμπειρία γραφιστικής; Κανένα πρόβλημα! Το Hatchful είναι ο κατασκευαστής λογότυπων που λειτουργεί για εσάς. 
 3. Snapseed : Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας και φίλτρα.
 4. Pixlr :  Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών πλούσιο σε δυνατότητες με διάφορα εφέ, επικαλύψεις και επιλογές προσαρμογής.
 5. Adobe Illustrator Draw : Εφαρμογή διανυσματικής σχεδίασης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες και σχέδια στην κινητή συσκευή σας.
 6. Infinite Design : Eφαρμογή διανυσματικών γραφικών με μεγάλη γκάμα εργαλείων σχεδίασης και υποστήριξης επιπέδων.
 7. SketchBook : Ψηφιακή εφαρμογή σχεδίασης και ζωγραφικής με ποικιλία πινέλων και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις.
 8. Remove BGΕπαναστατικό εργαλείο που κάνει την αφαίρεση φόντου από φωτογραφίες παιχνιδάκι. Είτε είστε ερασιτέχνης φωτογράφος είτε επαγγελματίας γραφίστας, αυτό το εύχρηστο εργαλείο είναι εδώ για να απλοποιήσει τη ροή εργασίας σας και να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.
 9.  DaDa : Εύχρηστος επεξεργαστής φωτογραφιών για τη δημιουργία κολλάζ επαγγελματικού επιπέδου. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη συλλογή αυτοκόλλητων που θα βρείτε στην εφαρμογή και δημιουργήστε τα δικά σας.
 10. Ribbet Photo Editing Suite Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους και διορθώσετε τις με ένα μόνο κλικ, κάντε περικοπή, αλλαγή μεγέθους και περιστροφή σε πραγματικό χρόνο,


ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 1.  CCleaner  :  Σας βοηθά να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση και να ενισχύσετε την απόδοση.
 2. Files by Google : Μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που σας βοηθά να καθαρίσετε περιττά αρχεία, να βρείτε διπλότυπα και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης.
 3. Avast Cleanup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης all-in-one που καθαρίζει ανεπιθύμητα αρχεία, ενισχύει τη μνήμη RAM, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αφαιρεί ανεπιθύμητες εφαρμογές.
 4. Power Clean  : Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθά να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη και να διαχειριστείτε εφαρμογές.
 5.  Droid Optimizer : Βελτιστοποιεί τη συσκευή σας καθαρίζοντας αρχεία προσωρινής μνήμης, διαχείριση εφαρμογών και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 6.  Cleaner 2023 :Θεωρώ ότι πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Google Play Store, με πλήρη υποστήριξη ελληνικών, απλή και κατανοητή λειτουργία που καθαρίζει και βελτιστοποιεί το τηλέφωνό σας.  

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 1. Inware :  Αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με το κινητό σας (Android), όπως, τρέχουσα έκδοση, προ φορτωμένη έκδοση, υποστήριξη υποστήριξη απρόσκοπτων ενημερώσεων, κ.λπ.),
 2. TestM : Παρέχει μια σειρά από δοκιμές υλικού για τον έλεγχο της λειτουργικότητας του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης, της οθόνης αφής, των ηχείων και των αισθητήρων.
 3.  Castro : Βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών για συσκευές Android. Το Castro παρακολουθεί την κατάσταση των συσκευών υλικού και λογισμικού σε πραγματικό χρόνο και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα με καθαρό και ακριβή τρόπο. 
 4.  Ampere : Μετρά το ρεύμα φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας για να προσδιορίσει την υγεία και την απόδοση φόρτισής της.
 5. AccuBattery: Παρακολουθεί την υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, εκτιμά τη φθορά της μπαταρίας και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
 6. G-CPU : Ισχυρή και δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει πλήρεις πληροφορίες για την κινητή συσκευή και το tablet σας με προηγμένες διεπαφές χρήστη και γραφικά στοιχεία. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την CPU, τη RAM, το λειτουργικό σύστημα, τους αισθητήρες, τον χώρο αποθήκευσης, την μπαταρία, το δίκτυο, τις εφαρμογές συστήματος, την οθόνη, την κάμερα κ.λπ.
 7. Sensor Box: Δοκιμάζει και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με διάφορους αισθητήρες στο τηλέφωνό σας, όπως επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και μαγνητόμετρο. χαρακτηριστικά.
 8. CPU Hardware Info : Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο smartphone, και χρειάζεστε πληροφορίες για τον επεξεργαστή του και και για το υλικό του τηλεφώνου; Θέλετε να να μάθετε πληροφορίες για  κάμερα που διαθέτει και τις πραγματικές προδιαγραφές της;
 9. CPU Monitor : Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείστε τη θερμοκρασία της CPU και τη συχνότητα σε πραγματικό χρόνο και να αναλύστε τα δεδομένα θερμοκρασίας και ιστορικού συχνότητας της CPU του τηλεφώνου σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PDF E-BOOKS

 1. Adobe Acrobat Reader  : Δωρεάν, πλούσιο σε λειτουργίες πρόγραμμα προβολής και διαχειριστής  PDF
 2. Xodo PDF Reader & Editor  : Εφαρμογή PDF all-in-one με δυνατότητες σχολιασμού και επεξεργασίας.
 3. Foxit PDF Reader : Γρήγορο και ελαφρύ πρόγραμμα προβολής PDF με χαρακτηριστικά σχολιασμού. PDFelement.
 4. ReadEra: Μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε αρχεία βιβλίων σε μορφή EPUB, PDF, DOC, RTF, TXT, DJVU, FB2, MOBI και CHM.
 5. CamScanner: Δημοφιλής εφαρμογή για σάρωση, διαχείριση και κοινή χρήση εγγράφων PDF.
 6. All Document Reader : Θέλετε να ανοίξετε γρήγορα όλες τις μορφές αρχείων εγγράφων στο τηλέφωνό σας με μόνο εφαρμογή; Δοκιμάστε το All Document Reader. Είναι απολύτως συμβατό με όλα τα αρχεία του Office, βοηθώντας σας να επεξεργάζεστε εύκολα αρχεία σε όλες τις μορφές, όπως PDF, DOC, DOCX, XLS, XLXS , PPT, TXT κ.λπ.
 7.  FullReader :  Δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων για συσκευές Android, συμβατό με ηλεκτρονικές μορφές ανάγνωσης βιβλίων (fb2, txt, epub, mobi, html), προβολή εγγράφων PDF Reader (pdf, doc, rtf, docx, djvu, xps, odt) και κόμικς (cbr, cbz) , καθώς και ηχητικών βιβλίων (MP3).
 8. iLovePDF : Δωρεάν σουίτα επεξεργασίας αρχείων PDF για το κινητό σας. Η επεξεργασία και τροποποίηση PDF αρχείων είναι 100 % ΔΩΡΕΑΝ, πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ! 
 9. PDF Viewer : Ελαφρύ και προσαρμόσιμο πρόγραμμα προβολής PDF με βασικές επιλογές σχολιασμού.
 10. PocketBook Reader : Εφαρμογή ανάγνωσης ebook από έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στον τομέα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Αρχίστε να διαβάζετε με τους δικούς σας κανόνες τώρα. σάς επιτρέπει να διαβάζετε άνετα, χωρίς διαφημίσεις και εντελώς δωρεάν σε συσκευές Android, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και χωρίς σύνδεση στο Internet.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 1. VirusTotal Mobile : Η εφαρμογή ελέγχει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο Android κινητό σας τηλέφωνο από VirusTotal και σας ενημερώνει σχετικά με κακόβουλο λογισμικό (ιούς, trojans, worms) στο τηλέφωνό σας 
 2. Avast Mobile Security : Προστατευτείτε από ιούς & κακόβουλο λογισμικό με το Avast Mobile Security, με τη δωρεάν εφαρμογή antivirus για Android. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν κατεβάζετε app που έχουν προσβληθεί από προγράμματα υποκλοπής ή διαφημιστικό λογισμικό.
 3. NoRoot Firewall : Δωρεάν εφαρμογή τείχους προστασίας ΧΩΡΙΣ να απαιτείται η συσκευή σας να είναι ROOT. Μπορείτε να φιλτράρετε το όνομα του κεντρικού υπολογιστή/όνομα τομέα, μέσω ενός πολύ απλού μενού, με λεπτομερή έλεγχος πρόσβασης και χωρίς ύποπτα δικαιώματα στην ίδια την εφαρμογή τείχους προστασίας.
 4. V3 Mobile Security : Ολοκληρωμένη λύση προστασίας από ιούς για τηλέφωνα Android. Διατηρήστε το τηλέφωνό σας και τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς, χωρίς να αποστραγγίζετε την μπαταρία σας.
 5. Koodous Antivirus : Εφαρμογή Android που προστατεύει τη συσκευή σας από κακόβουλες εφαρμογές όπως trojans, ιούς ή καταχρηστικές διαφημίσεις.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθειά μας, και να μας στείλετε και εσείς ποιες εφαρμογές θεωρείτε καλύτερες ώστε στην επόμενη μας ανάρτηση να τις προσθέσουμε.Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!


TAGS: SYLLOGES


Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).