//Add More external stylesheets Οι 55 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Οι 55 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android

read

Στη σημερινή μας ανάρτηση επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για συσκευές Android. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε να μειώσουμε το προσωπικό μας κριτήριο και να σκεφτούμε λίγο πιο αντικειμενικά. Δεν ξέρω αν τα καταφέραμε, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα προσθέσουμε στο μέλλον πολύ περισσότερες εφαρμογές και κατηγορίες.





ΓΡΑΦΙΚΑ


  1. Adobe Photoshop Express : Ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με μεγάλη γκάμα εργαλείων και φίλτρων.
  2. Logo Maker: Design & Create:Σχεδιάστε γρήγορα και εύκολα εντυπωσιακά, πρωτότυπα λογότυπα. Μέσω της εφαρμογής σχεδίασης μπορείτε να δημιουργήσετε την επωνυμία σας σε δευτερόλεπτα! Δεν έχετε εμπειρία γραφιστικής; Κανένα πρόβλημα! Το Hatchful είναι ο κατασκευαστής λογότυπων που λειτουργεί για εσάς. 
  3. Snapseed : Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας και φίλτρα.
  4. Pixlr :  Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών πλούσιο σε δυνατότητες με διάφορα εφέ, επικαλύψεις και επιλογές προσαρμογής.
  5. Adobe Illustrator Draw : Εφαρμογή διανυσματικής σχεδίασης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες και σχέδια στην κινητή συσκευή σας.
  6. Infinite Design : Eφαρμογή διανυσματικών γραφικών με μεγάλη γκάμα εργαλείων σχεδίασης και υποστήριξης επιπέδων.
  7. SketchBook : Ψηφιακή εφαρμογή σχεδίασης και ζωγραφικής με ποικιλία πινέλων και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις.
  8. Remove BGΕπαναστατικό εργαλείο που κάνει την αφαίρεση φόντου από φωτογραφίες παιχνιδάκι. Είτε είστε ερασιτέχνης φωτογράφος είτε επαγγελματίας γραφίστας, αυτό το εύχρηστο εργαλείο είναι εδώ για να απλοποιήσει τη ροή εργασίας σας και να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.
  9.  DaDa : Εύχρηστος επεξεργαστής φωτογραφιών για τη δημιουργία κολλάζ επαγγελματικού επιπέδου. Χρησιμοποιήστε τη μεγάλη συλλογή αυτοκόλλητων που θα βρείτε στην εφαρμογή και δημιουργήστε τα δικά σας.
  10. Ribbet Photo Editing Suite Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους και διορθώσετε τις με ένα μόνο κλικ, κάντε περικοπή, αλλαγή μεγέθους και περιστροφή σε πραγματικό χρόνο.
  11. Gallery EZ : Με το Gallery EZ, μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε άλμπουμ, διευκολύνοντας τον εντοπισμό τους και την περιήγηση σε συγκεκριμένες συλλογές. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών για τη βελτίωση της εμπειρίας προβολής, όπως μεγέθυνση φωτογραφιών για μια πιο προσεκτική ματιά, περιστροφή εικόνων  και αναπαραγωγή slideshow.
  12. MediBang Paint Pro : Λογισμικό ψηφιακής ζωγραφικής και δημιουργίας κόμικς που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και λειτουργιών για σκιτσογράφους. Παρέχει ποικιλία από πινέλα, στυλό και άλλα εργαλεία σχεδίασης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα επιθυμητά εφέ. 
  13. Pixlr-o-matic : Η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας έχει εξελιχθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, και οι κινητές συσκευές έχουν γίνει ισχυρά εργαλεία για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Με την εμφάνιση εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας όπως το Pixlr-o-matic, έχετε  τη δυνατότητα να δημιουργήσετε  εντυπωσιακές εικόνες  από τo κινητό σας τηλέφωνο.
    Διαθέτει ευρεία γκάμα φίλτρων, εφέ και εργαλείων επεξεργασίας για τους χρήστες του Android. Με πάνω από 2 εκατομμύρια λήψεις από το Google Play Store,


ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ



  1.  CCleaner  :  Σας βοηθά να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση και να ενισχύσετε την απόδοση.
  2. Files by Google : Μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που σας βοηθά να καθαρίσετε περιττά αρχεία, να βρείτε διπλότυπα και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης.
  3. Avast Cleanup: Εφαρμογή βελτιστοποίησης all-in-one που καθαρίζει ανεπιθύμητα αρχεία, ενισχύει τη μνήμη RAM, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αφαιρεί ανεπιθύμητες εφαρμογές.
  4. Power Clean  : Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθά να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη και να διαχειριστείτε εφαρμογές.
  5.  Droid Optimizer : Βελτιστοποιεί τη συσκευή σας καθαρίζοντας αρχεία προσωρινής μνήμης, διαχείριση εφαρμογών και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  6.  Cleaner 2023 :Θεωρώ ότι πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Google Play Store, με πλήρη υποστήριξη ελληνικών, απλή και κατανοητή λειτουργία που καθαρίζει και βελτιστοποιεί το τηλέφωνό σας.  
  7. 1Tap Cleaner : Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία των εφαρμογών, αναζητήσεις ιστολογίου, ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων και αρχείων που δημιουργήθηκαν από διάφορες εφαρμογές στο κινητό σας.

ΒΙΝΤΕΟ

  1. vidmix.app : Το Vidmix.app είναι ένα online εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που παρέχει μια ευέλικτη και εύχρηστη πλατφόρμα για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, μπορείτε να προσθέσετε εφέ, μουσική, κείμενο, να κόψετε ή να συνδυάσετε βίντεο, και πολλά άλλα. Είναι σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους, και προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα
  2. Capcut :  Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που αναπτύχθηκε από την Bytedance, την ίδια εταιρεία που βρίσκεται πίσω από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το TikTok και το Vigo Video. Είναι διαθέσιμο για συσκευές Windows και Android και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση.
  3. Video To Photo : Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας σκηνές βίντεο ως εικόνες. Είναι μια απλή εφαρμογή για να επιλέξετε ένα βίντεο και να το αποθηκεύσετε ως εικόνα ένα καρέ τη φορά. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και η ευκολία χρήσης είναι η πρώτη προτεραιότητα.
  4. Video Format Factory :  Το Video Format Factory είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε και να συμπιέσετε τα βίντεο σας με ευκολία και ταχύτητα.  Για το σκοπό αυτό, διαθέτει  μια ευρεία γκάμα εργαλείων και λειτουργιών. Μια από τις βασικές λειτουργίες του είναι η μετατροπή των βίντεο σε διάφορα δημοφιλή φορμά, όπως MP4, AVI, FLV, 3GP, και  άλλα. Αυτό  θα σας επιτρέψει  να προσαρμόσετε τα βίντεο σας στις δικές σας ανάγκες  και να τα αναπαράγετε σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


  1. Inware :  Αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με το κινητό σας (Android), όπως, τρέχουσα έκδοση, προ φορτωμένη έκδοση, υποστήριξη υποστήριξη απρόσκοπτων ενημερώσεων, κ.λπ.),
  2. TestM : Παρέχει μια σειρά από δοκιμές υλικού για τον έλεγχο της λειτουργικότητας του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης, της οθόνης αφής, των ηχείων και των αισθητήρων.
  3.  Castro : Βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών για συσκευές Android. Το Castro παρακολουθεί την κατάσταση των συσκευών υλικού και λογισμικού σε πραγματικό χρόνο και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα με καθαρό και ακριβή τρόπο. 
  4.  Ampere : Μετρά το ρεύμα φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας για να προσδιορίσει την υγεία και την απόδοση φόρτισής της.
  5. AccuBattery: Παρακολουθεί την υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, εκτιμά τη φθορά της μπαταρίας και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
  6. G-CPU : Ισχυρή και δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει πλήρεις πληροφορίες για την κινητή συσκευή και το tablet σας με προηγμένες διεπαφές χρήστη και γραφικά στοιχεία. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την CPU, τη RAM, το λειτουργικό σύστημα, τους αισθητήρες, τον χώρο αποθήκευσης, την μπαταρία, το δίκτυο, τις εφαρμογές συστήματος, την οθόνη, την κάμερα κ.λπ.
  7. Sensor Box: Δοκιμάζει και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με διάφορους αισθητήρες στο τηλέφωνό σας, όπως επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και μαγνητόμετρο. χαρακτηριστικά.
  8. AIDA64 : Βοηθητική εφαρμογή ανάγνωσης υλικού και λογισμικού για συσκευές με βάση το Android. Με βάση την εκτεταμένη γνώση του λογισμικού AIDA64 για Windows, το AIDA64 για Android είναι σε θέση να παρουσιάζει διάφορες διαγνωστικές πληροφορίες για τηλέφωνα, tablet, smartwatch
  9. CPU Monitor : Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείστε τη θερμοκρασία της CPU και τη συχνότητα σε πραγματικό χρόνο και να αναλύστε τα δεδομένα θερμοκρασίας και ιστορικού συχνότητας της CPU του τηλεφώνου σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PDF E-BOOKS

  1. Adobe Acrobat Reader  : Δωρεάν, πλούσιο σε λειτουργίες πρόγραμμα προβολής και διαχειριστής  PDF
  2. Xodo PDF Reader & Editor  : Εφαρμογή PDF all-in-one με δυνατότητες σχολιασμού και επεξεργασίας.
  3. Foxit PDF Reader : Γρήγορο και ελαφρύ πρόγραμμα προβολής PDF με χαρακτηριστικά σχολιασμού. PDFelement.
  4. ReadEra: Μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε αρχεία βιβλίων σε μορφή EPUB, PDF, DOC, RTF, TXT, DJVU, FB2, MOBI και CHM.
  5. CamScanner: Δημοφιλής εφαρμογή για σάρωση, διαχείριση και κοινή χρήση εγγράφων PDF.
  6. All Document Reader : Θέλετε να ανοίξετε γρήγορα όλες τις μορφές αρχείων εγγράφων στο τηλέφωνό σας με μόνο εφαρμογή; Δοκιμάστε το All Document Reader. Είναι απολύτως συμβατό με όλα τα αρχεία του Office, βοηθώντας σας να επεξεργάζεστε εύκολα αρχεία σε όλες τις μορφές, όπως PDF, DOC, DOCX, XLS, XLXS , PPT, TXT κ.λπ.
  7.  FullReader :  Δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων για συσκευές Android, συμβατό με ηλεκτρονικές μορφές ανάγνωσης βιβλίων (fb2, txt, epub, mobi, html), προβολή εγγράφων PDF Reader (pdf, doc, rtf, docx, djvu, xps, odt) και κόμικς (cbr, cbz) , καθώς και ηχητικών βιβλίων (MP3).
  8. iLovePDF : Δωρεάν σουίτα επεξεργασίας αρχείων PDF για το κινητό σας. Η επεξεργασία και τροποποίηση PDF αρχείων είναι 100 % ΔΩΡΕΑΝ, πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ! 
  9. PDF Viewer : Ελαφρύ και προσαρμόσιμο πρόγραμμα προβολής PDF με βασικές επιλογές σχολιασμού.
  10. PocketBook Reader : Εφαρμογή ανάγνωσης ebook από έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στον τομέα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Αρχίστε να διαβάζετε με τους δικούς σας κανόνες τώρα. σάς επιτρέπει να διαβάζετε άνετα, χωρίς διαφημίσεις και εντελώς δωρεάν σε συσκευές Android, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και χωρίς σύνδεση στο Internet.
  11.  FBReader : Εάν σου αρέσει το διάβασμα και ψάχνεις για την κατάλληλη εφαρμογή, τότε το FBReader είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάς να διαβάζεις σε ένα smartphone, ένα tablet ή στον υπολογιστή σου αυτή η εφαρμογή σου προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης. Το FBReader υποστηρίζει πολλές μορφές ebook, συμπεριλαμβανομένων των ePub, mobi, fb2, HTML, RTF, απλού κειμένου. Οι κύριες μορφές είναι το ePub και το fb2 και χρησιμοποιεί τη δική του μηχανή ανάλυσης βιβλίων και απόδοσης.

ΗΧΟΣ

  1. Lexis Audio Editor : Διαθέτει, μια πλούσια σουίτα λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να κόβουν, να ενώνουν και να αναδιατάσσουν ηχητικά κλιπ, να εφαρμόζουν διάφορα εφέ και φίλτρα, και να προσαρμόζουν τα επίπεδα του ήχου για τη βελτιστοποίηση της τελικής παραγωγής. Η δυνατότητα εγγραφής ήχου εντός της ίδιας εφαρμογής προσθέτει ένα ακόμη επίπεδο διευκόλυνσης, καθιστώντας το Lexis Audio Editor ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για πολλαπλές χρήσεις.
  2. voice recorder : Ίσως η καλύτερη εφαρμογή καταγραφής για εγγραφή ήχου με υψηλή ποιότητα. Μπορείτε να καταγράψετε αξιόπιστα τις συναντήσεις σας, τις προσωπικές σας σημειώσεις, ομιλίες, διαλέξεις και άλλα, χωρίς χρονικά όρια.
  3. DiscDj 3D Music Player :  πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για συσκευές Android με ένα εξαιρετικό 3D DJ περιβάλλον εργασίας χρήστη σε έναν εικονικό κόσμο 3D όπου η μηχανή Dj αιωρείται στην εικονική 3D περιοχή.  Απολαύστε τη μουσική σας ή χρησιμοποιήσετε το για να κάνετε τον Dj. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δύο πικάπ ως κανονικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Στην αρχική οθόνη θα εμφανιστούν όλα τα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας.  
  4. WO Mic : Προσπαθείτε να βρείτε ένα ασύρματο μικρόφωνο για τον υπολογιστή σας; Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να αγοράσετε ένα. Απλά δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή. Το WO Mic μετατρέπει το τηλέφωνό σας Android σε μικρόφωνο για τον υπολογιστή σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  1. VirusTotal Mobile : Η εφαρμογή ελέγχει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο Android κινητό σας τηλέφωνο από VirusTotal και σας ενημερώνει σχετικά με κακόβουλο λογισμικό (ιούς, trojans, worms) στο τηλέφωνό σας 
  2. Avast Mobile Security : Προστατευτείτε από ιούς & κακόβουλο λογισμικό με το Avast Mobile Security, με τη δωρεάν εφαρμογή antivirus για Android. Λάβετε ειδοποιήσεις όταν κατεβάζετε app που έχουν προσβληθεί από προγράμματα υποκλοπής ή διαφημιστικό λογισμικό.
  3. NoRoot Firewall : Δωρεάν εφαρμογή τείχους προστασίας ΧΩΡΙΣ να απαιτείται η συσκευή σας να είναι ROOT. Μπορείτε να φιλτράρετε το όνομα του κεντρικού υπολογιστή/όνομα τομέα, μέσω ενός πολύ απλού μενού, με λεπτομερή έλεγχος πρόσβασης και χωρίς ύποπτα δικαιώματα στην ίδια την εφαρμογή τείχους προστασίας.
  4. V3 Mobile Security : Ολοκληρωμένη λύση προστασίας από ιούς για τηλέφωνα Android. Διατηρήστε το τηλέφωνό σας και τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς, χωρίς να αποστραγγίζετε την μπαταρία σας.
  5. Koodous Antivirus : Εφαρμογή Android που προστατεύει τη συσκευή σας από κακόβουλες εφαρμογές όπως trojans, ιούς ή καταχρηστικές διαφημίσεις.
  6. Cleaner Antivirus VPN Cleaner :  Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εφαρμογή που έχει κάνει σχετικά πρόσφατα τον εμφάνισή της στο Google Play Store και υπόσχεται ένα αξιόπιστο τρόπο  να φροντίζουμε τις συσκευές μας. Μιλάμε για το Cleaner Antivirus VPN Cleaner, το ολοκληρωμένο εργαλείο που καθαρίζει, ενισχύει και προστατεύει το κινητό σας.
  7. Anti Spyware Detector : Πρόκειται για ένα προηγμένο λογισμικό προστασίας όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τη συσκευή σας να διαχειριστείτε τα δικαιώματα, να βρείτε κρυφές εφαρμογές, να βρείτε λογισμικό υποκλοπής υψηλού κινδύνου και να εκτελέσετε διαγνωστικά και επισκευή του συστήματος σας.

Ο κατάλογος τελειώνει προσωρινά εδώ. Μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθειά μας, και να μας στείλετε και εσείς ποιες εφαρμογές θεωρείτε καλύτερες στα σχόλια σας ώστε στην επόμενη μας ανάρτηση να τις προσθέσουμε.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .