Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Σεπτεμβρίου 2017

NVIDIA Inspector : Εφαρμογή για κάρτες γραφικών NVIDIA με μεγάλες δυνατότητες για overclockingΑπό τα καλύτερα προγράμματα για την πλήρη ενημέρωση των χαρακτηριστικών της κάρτας γραφικών σας με μεγάλες δυνατότητες για overclocking. Το πρόγραμμα έγινε απαραίτητο εργαλείο για τους χρήστες καρτών γραφικών που βασίζονται σε τσιπάκια της NVIDIA. Περιέχει ένα πλήρως λειτουργικό προφίλ εφαρμογών editor, με τη δυνατότητα να προσθέσετε, να διαγράψετε και να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις, profiles, και ένα επανασχεδιασμένο interface.

Το εργαλείο είναι βασικά μια εφαρμογή  όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τα ρολόγια και τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, προσφέρει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία για την ταχύτητα της GPU και της μνήμης, την τάση λειτουργίας της GPU και την αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα. 


Πρόκειται για ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη με μια εφαρμογή που βασίζεται αποκλειστικά στους οδηγούς NVIDIA, οπότε υπάρχει λόγος να κατεβάσετε από τον οδηγό πιστοποιημένο από την ιστοσελίδα της NVIDIA. Στο βαθμό που αφορά τις ρυθμίσεις overclocking, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο απόδοσης που επιθυμείτε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


NVIDIA Inspector : Εφαρμογή για κάρτες γραφικών NVIDIA με μεγάλες δυνατότητες για overclocking
4/ 5 stars - "NVIDIA Inspector : Εφαρμογή για κάρτες γραφικών NVIDIA με μεγάλες δυνατότητες για overclocking" Από τα καλύτερα προγράμματα για την πλήρη ενημέρωση των χαρακτηριστικών της κάρτας γραφικών σας με μεγάλες δυνατότητες για overclocki...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>