//Add More external stylesheets NVIDIA Inspector : Εφαρμογή για κάρτες γραφικών NVIDIA με μεγάλες δυνατότητες για overclocking


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

NVIDIA Inspector : Εφαρμογή για κάρτες γραφικών NVIDIA με μεγάλες δυνατότητες για overclocking

read

Από τα καλύτερα προγράμματα για την πλήρη ενημέρωση των χαρακτηριστικών της κάρτας γραφικών σας με μεγάλες δυνατότητες για overclocking. Το πρόγραμμα έγινε απαραίτητο εργαλείο για τους χρήστες καρτών γραφικών που βασίζονται σε τσιπάκια της NVIDIA. Περιέχει ένα πλήρως λειτουργικό προφίλ εφαρμογών editor, με τη δυνατότητα να προσθέσετε, να διαγράψετε και να επαναφέρετε τις αρχικές ρυθμίσεις, profiles, και ένα επανασχεδιασμένο interface.

Το εργαλείο είναι βασικά μια εφαρμογή  όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τα ρολόγια και τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, προσφέρει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία για την ταχύτητα της GPU και της μνήμης, την τάση λειτουργίας της GPU και την αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα. 


Πρόκειται για ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη με μια εφαρμογή που βασίζεται αποκλειστικά στους οδηγούς NVIDIA, οπότε υπάρχει λόγος να κατεβάσετε από τον οδηγό πιστοποιημένο από την ιστοσελίδα της NVIDIA. Στο βαθμό που αφορά τις ρυθμίσεις overclocking, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο απόδοσης που επιθυμείτε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!