Πώς να κάνετε Live Streaming στο YoutubeΣε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε περιγράψει την λειτουργία του Live Streaming στο Youtube και πώς μέσα απ΄αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε ζωντανή μετάδοση ωστόσο επειδή τα δεδομένα αλλάζουν, επικαιροποιούμε το άρθρο μας.


ΒΗΜΑΤΑ


1. Επιλέξτε από το μενού ζωντανή ροή και πατήστε Έναρξη.


2. Κάντε επαλήθευση του λογαριασμού σας.


3. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους.


4Μόλις ενεργοποιήσατε το κανάλι σας, ωστόσο για να μπορέσετε να κάνετε ζωντανή μετάδοση θα πρέπει να τροποποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις.


Για να βρείτε το κλειδί θα πρέπει από το προφίλ του λογαριασμού να επιλέξετε τον πίνακα εργαλείων και μετά να κάνετε κλικ στο πεδίο κωδικός-κλειδί streaming (εναλλακτικά αφού μπείτε στο λογαριασμό σας πληκτρολογήστε https://www.youtube.com/live_dashboard ) και στην επιλογή ρύθμιση κωδικοποιητή πατήστε στο κουμπί εμφάνιση και αντιγράψτε τον.


5. Από εκεί και μετά  κατεβάστε και τρέξτε την εφαρμογή Open Broadcaster Software, επιλέξτε ρυθμίσεις και επιλέξτε υπηρεσία μετάδοσης το Youtube, τέλος πατήστε εφαρμογή και OK για να σώσετε τις ρυθμίσεις σας.


6. Τώρα, από το κεντρικό μενού του προγράμματος πατήστε + για να προσθέσετε σκηνή, πληκτρολογήστε ένα οποιοδήποτε όνομα και πατήστε OK.


7. Πατήστε τώρα + από πεδίο πηγές και επιλέξτε τι θέλετε να μεταδώσετε, εμείς στο παράδειγμα μας κάναμε μετάδοση μίας μικρής συλλογής από φωτογραφίες.8. Τέλος πατήστε έναρξη μετάδοσης για να ξεκινήσει  Live Streaming. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα αρχίσετε πλέον να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει μέσα από τον πίνακα ελέγχου στο YouTube.