//Add More external stylesheets PicView : Δωρεάν, ταχύτατη εφαρμογή προβολής εικόνων για τα windows


Σάββατο 4 Μαΐου 2024

PicView : Δωρεάν, ταχύτατη εφαρμογή προβολής εικόνων για τα windows

read

Το PicView είναι μία δωρεάν, ταχύτατη εφαρμογή προβολής εικόνων για τα Windows 10 και 11. Αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την προβολή και τη διαχείριση των εικόνων σας, προσφέροντας πολλές λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής.

Μία από τις κύριες δυνατότητες του PicView είναι η υποστήριξη ευρείας γκάμας τύπων αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των WEBP, GIF, SVG, PNG, JXL, HEIC, PSD και άλλων.  Εκτός από την απλή προβολή εικόνων,  διαθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες για την επεξεργασία και τη διαχείριση των εικόνων σας.

Μπορείτε να προβάλλετε τα μεταδεδομένα EXIF των εικόνων, να προσαρμόσετε τη συμπίεση των εικόνων, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων διατηρώντας την ποιότητα, να προβάλλετε εικόνες μέσα σε αρχεία αρχειοθέτησης και κόμικς, να εφαρμόσετε εφέ στις εικόνες και πολλά άλλα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του PicView είναι η ευελιξία του σχεδιασμού του χρήστη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το περιβάλλον χρήστη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να το κάνετε να φαίνεται ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα, να προσαρμόσετε το περιβάλλον χρήστη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να το κάνετε να φαίνεται ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Αν θέλετε να εμφανίσετε μόνο την εικόνα χωρίς το περιβάλλον χρήστη, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το πλήκτρο Alt + Z. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε το παράθυρο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift και να τοποθετήσετε το παράθυρο πάνω από άλλα παράθυρα και να το χρησιμοποιήσετε ως εικόνα-εικόνας (Picture-in-Picture).

Μπορείτε επίσης, να αλλάξετε το φόντο των εικόνων που έχουν διαφανές φόντο πατώντας το πλήκτρο B. Όσον αφορά την επεξεργασία των εικόνων, μπορείτε να τις περιστρέψετε, να τις αναστρέψετε, να τις περικόψετε και να τις μετατρέψετε σε διάφορες μορφές αρχείων εικόνας. Υπάρχουν επίσης 27 διαφορετικά εφέ εικόνας που μπορείτε να εφαρμόσετε, καθώς και εργαλείο επιλογής χρωμάτων.

Για την περιήγηση στις εικόνες, το PicView παρέχει πολλές επιλογές. Μπορείτε να σύρετε και να αφήσετε αρχεία, φακέλους, διευθύνσεις URL και αρχεία αρχειοθέτησης. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αρχεία σας ανάλογα με το όνομα, το μέγεθος, την ημερομηνία δημιουργίας, την τελευταία πρόσβαση, την τελευταία επεξεργασία.

Άλλες δυνατότητες

1. Επαναφορά Εικόνας:

Αν κάνετε αλλαγές σε μια εικόνα και θέλετε να επανέλθετε στην αρχική της μορφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία επαναφοράς εικόνας για να αναιρέσετε τις αλλαγές σας και να επανέλθετε στην αρχική εικόνα.

2. Προβολή Εικόνων σε Γκαλερί:

Με το PicView μπορείτε να δημιουργήσετε γκαλερί με τις αγαπημένες σας εικόνες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές εικόνες και να τις προβάλλετε σε μορφή γκαλερί, παρέχοντας μια οπτική ανασκόπηση των εικόνων σας.

3. Περιστροφή και Κατοπτρισμός: 

Μπορείτε να περιστρέψετε τις εικόνες σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (οριζόντια ή κάθετα) και ακόμα και να τις κατοπτρίσετε οριζόντια ή κάθετα. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν θέλετε να διορθώσετε την προσανατολισμό των εικόνων ή να δημιουργήσετε εφέ κατοπτρισμού.

4. Επεξεργασία Πολλών Εικόνων: 

Το PicView υποστηρίζει τη δυνατότητα επεξεργασίας πολλαπλών εικόνων ταυτόχρονα. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις ίδιες αλλαγές σε ομάδες εικόνων, εξοικονομώντας έτσι χρόνο .

5. Εξαγωγή Εικόνων: 

Μπορείτε να εξάγετε τις επεξεργασμένες εικόνες σε διάφορες μορφές αρχείων, όπως JPEG, PNG ή GIF. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις εικόνες στον υπολογιστή σας ή να τις μοιραστείτε με άλλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή προβολής και επεξεργασίας εικόνας για τα windows που πρέπει απαραίτητα να έχετε.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PicView


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .