Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Οκτωβρίου 2017

O&O ShutUp10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα Windows 10Το O&O ShutUp10  είναι μία  φορητή εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα του πλήρη έλεγχου των ευαίσθητων δεδομένων σας σε περιβάλλον Windows 10. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό interface, εσείς θα αποφασίσετε για πώς τα Windows 10 θα χειρίζονται την ιδιωτικότητά σας απενεργοποιώντας ανεπιθύμητες λειτουργίες. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγκατάσταση .

O&O ShutUp10 1.6.1392


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


O&O ShutUp10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα Windows 10
4/ 5 stars - "O&O ShutUp10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα Windows 10" Το O&O ShutUp10  είναι μία  φορητή εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα του πλήρη έλεγχου των ευαίσθητων δεδομένων σας σε περι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>