//Add More external stylesheets FreeMeter : Παρακολουθήστε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

FreeMeter : Παρακολουθήστε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας

read

To FreeMeter είναι ένα  εργαλείο λογισμικού σχεδιασμένο να παρακολουθεί και να αναλύει τη χρήση των πόρων του υπολογιστή. Παρέχει στους χρήστες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του συστήματός τους, επιτρέποντάς τους να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Παρακολουθεί συνεχώς διάφορες πτυχές της απόδοσης του υπολογιστή σας, όπως η χρήση της CPU, η χρήση μνήμης, η δραστηριότητα του δίσκου, η κίνηση δικτύου και άλλα. Παρέχει γραφήματα και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την απόδοση του συστήματός σας σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Με το FreeMeter, μπορείτε να παρακολουθείτε μεμονωμένες διαδικασίες που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Σας δείχνει τη χρήση της CPU και της μνήμης κάθε διεργασίας, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε τυχόν εφαρμογές που απαιτούν πόρους που ενδέχεται να επιβραδύνουν το σύστημά σας.

Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κίνηση του δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένου του όγκου των δεδομένων που αποστέλλονται και λαμβάνονται, του λανθάνοντος χρόνου δικτύου και της απώλειας πακέτων. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου ή την παρακολούθηση της χρήσης εύρους ζώνης.

Σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις βάσει συγκεκριμένων ορίων απόδοσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να το διαμορφώσετε ώστε να σας ειδοποιεί όταν η χρήση της CPU υπερβαίνει ένα ορισμένο ποσοστό ή όταν ο λανθάνοντας χρόνος δικτύου φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Είναι εύκολα προσβάσιμο από το δίσκο συστήματος, επιτρέποντάς σας να βλέπετε και να παρακολουθείτε γρήγορα την απόδοση του συστήματός σας χωρίς να διακόπτετε τη ροή εργασίας σας.
Συνοψίζοντας,  είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FreeMeter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!