//Add More external stylesheets O&O ShutUp10++ : Δωρεάν εργαλείο antispy για Windows 10 και 11



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

O&O ShutUp10++ : Δωρεάν εργαλείο antispy για Windows 10 και 11

read

Τα Windows 11 και τα Windows 10 θέλουν να προσφέρουν στους χρήστες την πιο εύκολη καθημερινή εμπειρία και με αυτόν τον τρόπο πολύ σπάνια σας αναγκάζουν να διαβάσετε και να επιβεβαιώσετε πραγματικά μια ειδοποίηση ασφαλείας.

Δυστυχώς, αυτή η απλοποιημένη προσέγγιση από τη Microsoft σημαίνει ότι διαβιβάζονται πολύ περισσότερα δεδομένα από ό,τι θα ήθελαν πολλοί χρήστες.

Η Microsoft χρησιμοποιεί τα περισσότερα δεδομένα για να σας εμφανίσει εξατομικευμένες πληροφορίες που έχουν στόχο να διευκολύνουν τη ζωή του υπολογιστή σας.

Ωστόσο, για να σας παραδώσει αυτές τις πληροφορίες, τα Windows πρέπει να έχουν πρόσβαση στις καταχωρίσεις του ημερολογίου σας, στα email σας, στην τοποθεσία σας και πρέπει να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με το ShutUp10 θα έχετε πλήρη τον έλεγχο των λειτουργιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να αποφασίσετε σχετικά με τη μετάδοση των δεδομένων σας στα Windows 10 και 11.

Χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό μενού μπορείτε να αποφασίσετε πώς τα Windows θα χειριστούν την ιδιωτικότητά σας αποφασίζοντας ποιες ανεπιθύμητες λειτουργίες θα πρέπει να απενεργοποιηθούν.

Αν είστε προχωρημένος χρήστης μπορείτε να το παραμετροποιήσετε κατά βούληση, ωστόσο η άποψή μου είναι ότι είναι αρκετό να ενεργοποιήσουμε απλά τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις της εφαρμογής. Έτσι λοιπόν αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέξτε από το μενού της εφαρμογής Action και μετά πατήστε στο Apply only recommended settings.

Το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να κάνετε επανεκκίνηση, από εκεί και μετά όταν μπείτε ξανά στα windows και ανοίξετε την εφαρμογή θα δείτε ότι οι ρυθμίσεις που επιλέξατε έχουν ενεργοποιηθεί.

Το O&O ShutUp10++ είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί – μπορεί απλά να εκτελεστεί απευθείας και αμέσως στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή O&O ShutUp10++


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!