16 Φεβρουαρίου 2017

Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλαTo Fotojet είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες και άλλα. Υπάρχουν άφθονα για την κατασκευή κολάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και  άλλα.
Κατ 'αρχάς, επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή από το Facebook σας άμεσα και προσαρμόσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε. Τέλος αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας σε μορφή JPG / PNG, ή μοιράστε τις μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr ή ακόμα και να τις εκτυπώσετε. είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες κ.λ.π.. Υπάρχουν άφθονα για την κατασκευή κολάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και πολλά άλλα!

ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε Sign -Up και φτιάξτε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε μέσω Facebook.
2
Επιλέξτε Classic Collage και κάντε κλικ στο GET STARTED.
3
Επιλέξτε το πρότυπο που σας αρέσει (1), κάντε κλικ στο κουμπί Add Photo και ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε κολάζ από τον υπολογιστή σας (2), πατήστε τώρα με το ποντίκι σας επάνω στις φωτογραφίες που ανεβάσατε (σε κάθε μία ξεχωριστά) και σύρτε τις στο κενό πεδίο του πρότυπου κολάζ (3).
4
Τέλος αφού ολοκληρώσετε αυτή την ενέργεια  κλικ στο κουμπί Save (4), επιλέξτε την ποιότητα, το μέγεθος της φωτογραφίας του  κολάζ και κατεβάστε τη στον υπολογιστή σας.
Ας  δούμε τώρα τι μπορούμε να κάνουμε με την άλλη επιλογή το Creative Collage :
1
Επιλέξτε Creative Collage , κάντε κλικ στο GET STARTED, και στην επόμενη καρτέλα που θα δείτε κάντε κλικ στο θέμα που σας ενδιαφέρει.
2
Επιλέξτε το θέμα σας (1) και με τον ίδιο τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω σύρτε την φωτογραφία σας στο πρότυπο  της επιλογής σας(2).
3
Τέλος αφού ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Save, επιλέξτε την ποιότητα και το μέγεθος της φωτογραφίας κολάζ και κατεβάστε τη στον υπολογιστή σας.


Author's Website:


Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλα
4/ 5 stars - "Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλα" To Fotojet είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, F...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια