30 Νοεμβρίου 2017

Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλα
To Fotojet είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες και άλλα. Υπάρχουν άφθονα  κολάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και  άλλα.

Κατ 'αρχάς, επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή από το Facebook σας  και προσαρμόσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε. Τέλος αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας σε μορφή JPG / PNG, ή μοιράστε τις μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr ή ακόμα εκτυπώστε τις. Πρόκειται μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες διασκεδαστικές φωτογραφίες, τρισδιάστατες φωτογραφίες κ.λ.π.. Υπάρχουν άφθονα για την κατασκευή κολάζ, αφίσες, κάρτες φωτογραφιών και πολλά άλλα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές Create a Designer και Make a Collage που θα βρείτε στην Online έκδοση, είναι διαθέσιμες και ως αυτόνομες εφαρμογές για Windows ή Mac  ως FotoJet Designer και FotoJet Collage Maker αντίστοιχα με περισσότερα από  800+ εκπληκτικές διατάξεις και πρότυπα κολάζ, όπως κολάζ γενεθλίων, κολάζ γάμου, κολάζ μωρών, οικογενειακές κολάζ, κολάζ αγάπης κλπ  και για την εφαρμογή Create a Designer με  900+ πρότυπα για γραφικά κοινωνικών μέσων, προσκλήσεις, κάρτες, αφίσες, φυλλάδια, πανό και άλλα, χιλιάδες clipart, γραμματοσειρές, εφέ, φόντο, γραμμές και σχήματα, ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας όπως  αλλαγή μεγέθους, περιστροφή, διαχείριση στρώματος, διπλότυπο, αναίρεση επαναφορά κ.λ.π.

Θα έλεγα ότι είναι οι ιδανικές εφαρμογές για τον επαγγελματία ή τον απαιτητικό χρήστη που θέλει να έχει τα πάντα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ως εφαρμογές μπορείτε να δουλέψετε με τα διαθέσιμα πρότυπα όπως και στην online έκδοσή τους, ωστόσο κατά την αποθήκευση του σχεδίου σας θα υπάρχει  το λογότυπο της Fotojet και για να αποκτήσετε όλα τα προνόμια που τις συνοδεύουν θα πρέπει να τις αγοράσετε. Ας εξετάσουμε όμως τώρα πώς μπορείτε να δουλέψετε με τις Online εφαρμογέςΒΗΜΑΤΑ

Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε Sign -Up και φτιάξτε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε μέσω Facebook.
Επιλέξτε αυτό ακριβώς θέλετε να κάνετε. Για τις ανάγκες της δοκιμής επιλέξαμε να σχεδιάσουμε το νέο μας cover για το Facebook.Κάνουμε κλικ επομένως στο Create a Designer.

Τώρα από την επιλογή Template επιλέγουμε ένα από τα έτοιμα Covers ή κάνουμε κλικ στην επιλογή photo για να ανεβάσουμε την φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε.

Αφού ολοκληρώσουμε την επεξεργασία της φωτογραφίας προσαρμόζοντάς τη στις διαστάσεις του Facebook, προσθέτουμε κάποιο εφέ αν επιθυμούμε και γράφουμε το κείμενο που θα συνοδεύει τη φωτογραφία μας. 
Από εκεί και μετά πατάμε save για να την σώσουμε στον υπολογιστή μας και να την ανεβάσουμε αργότερα στο Facebook ή      κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του facebook για να την ανεβάσουμε απευθείας.

Ας έρθουμε τώρα στην επόμενη επιλογή, που θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε κάποιο κολάζ, κάνουμε κλικ στην επιλογή Make a Collage :
1
Επιλέγουμε Photo Grid και επόμενη καρτέλα που θα δείτε κάντε κλικ στο θέμα που σας ενδιαφέρει. Από εκεί και μετά το προσαρμόζουμε στα μέτρα μας και αφού τελειώσουμε τη διαδικασία της επεξεργασίας το σώζουμε με τον ίδιο τρόπο στον υπολογιστή μας.

2
Τέλος, αξίζει τον κόπο να ρίξετε και μία ματιά στην επιλογή επεξεργασίας εικόνας μέσω της οποίας σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις αγαπημένες σας εικόνες και να τις μετατρέψετε σε πραγματικά έργα τέχνης μέσω της πληθώρας επιλογών που έχετε.Fotojet Online :


Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλα
4/ 5 stars - "Fotojet : Δημιουργήστε κολάζ, κάρτες φωτογραφιών, Facebook Covers, Magazine covers, αφίσες και πολλά άλλα" To Fotojet είναι μία ακόμη εκπληκτική online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα κολάζ, κάρτες φωτογρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>