//Add More external stylesheets Bart : Eργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων


Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Bart : Eργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων

read

Το Bart είναι ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων, το οποίο μεταφέρει αλλαγές από πολλούς καταλόγους προέλευσης. Όταν τρέξει, θα αντιγράψει τυχόν αρχεία που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά, ενημερώνοντας τον προορισμό με την πηγή με αποτελεσματικό τρόπο, αντιγράφοντας μόνο τα αρχεία που απαιτούνται.

Ιδανικό για όσους χρειάζονται να κρατούν τα αρχεία τους συγχρονισμένα σε πολλές τοποθεσίες. Με λίγα κλικ, μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους πηγής και προορισμού, να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας για το πώς θέλετε να γίνεται η αντιγραφή και στη συνέχεια να αφήσετε το Bart να κάνει τα μαγικά του.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Bart; Είτε είστε επαγγελματίας που δουλεύει με μεγάλους όγκους δεδομένων, είτε απλά θέλετε να διατηρείτε τα προσωπικά σας αρχεία οργανωμένα, το Bart είναι εδώ για να σας απλοποιήσει τη ζωή. Με την αυτοματοποιημένη διαδικασία του, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας θα είναι πάντα ενημερωμένα, χωρίς κίνδυνο απώλειας των δεδομένων σας.

Μπορεί να διαβάζει από μια λίστα καταλόγων προέλευσης, επομένως όχι μόνο μπορεί να διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας του φακέλου Documents, αλλά και οποιαδήποτε άλλα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στη μονάδα δίσκου σας σε άλλες τοποθεσίες.

Κρατά τον στόχο απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την πηγή. Ωστόσο, δεν εκτελεί αμφίδρομο συγχρονισμό. Εάν άλλαζε ένα αρχείο στον στόχο, στην επόμενη εκτέλεση του Bart, θα αντικατασταθεί με το αρχείο από την πηγή. Η πηγή μπορεί να είναι είτε ένα μεμονωμένο αρχείο είτε ένας κατάλογος./div>

Εάν χρησιμοποιείται ένας κατάλογος, τότε ένα πλαίσιο ελέγχου ελέγχει εάν αντιγράφονται και όλοι οι υποκατάλογοι. Μπορούν να επιλεγούν πολλοί κατάλογοι προέλευσης, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας όλων των περιοχών δεδομένων σας ταυτόχρονα.

BHMATA

1

Αφού τρέξετε το πρόγραμμα κάντε δεξί κλικ  στο μενού της εφαρμογής στο σημείο που βλέπετε στην φωτογραφία.

2

Από εκεί και μετά επιλέξτε την πηγή και τον προορισμό των αρχείων. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές πηγές και προορισμούς αν  το επιθυμείτε. 

Τέλος, πριν κάνετε την μεταφορά μην ξεχάσετε να σώσετε την εργασία σας από το πεδίο file-save as ( δώστε  όνομα στην εργασία σας). 

Έτσι κάθε φορά που επιθυμείτε να κάνετε αντιγραφή από τον ίδιο προορισμό και στην ίδια πηγή, όταν ανοίγετε την εφαρμογή θα επιλέγετε  file-open και θα τρέχετε το όνομα που δώσατε στην εργασία σας.


Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται στον προορισμό θα αντικατασταθούν την επόμενη φορά που εκτελείται το Bart - για αυτό το σκοπό μην επεξεργάζεστε αρχεία στον προορισμό και μην αποθηκεύετε οτιδήποτε νέο εκεί.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Bart


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .