//Add More external stylesheets 6 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία Slideshows


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

6 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία Slideshows

read

Ψάχνετε να βρείτε κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για να φτιάξετε Slideshows με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες; Επιλέξτε και δημιουργήστε τα δικά σας Slideshows με όποιο από τα 6 καλύτερα δωρεάν προγράμματα που παρουσιάζουμε, σας ταιριάζει καλύτερα.




PhotoFilmStrip

1.


Δωρεάν εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε βίντεο. Μπορείτε να κάνετε drag and drop τις φωτογραφίες για να αλλάξετε τη σειρά τους ή να τις περιστρέψτε με ένα κλiκ, να προσθέσετε μερικά εφέ και μεταβάσεις, προαιρετικά να προσθέσετε μια λεζάντα και τέλος αν επιθυμείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας mp3 που θα παίζει ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας. Για να δημιουργήσετε την παρουσίασή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :


Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, επιλέξτε από το το μενού της εφαρμογής νέο έργο ή εναλλακτικά πατήστε επάνω στο φάκελο+ για να δημιουργήσετε το Slideshow σας. Δώστε του ένα όνομα καθορίστε που θέλετε να το αποθηκεύσετε, επιλέξτε την αναλογία του, το συνολικό του μήκος και προσθέστε αν επιθυμείτε το mp3 της αρεσκείας σας.&

Πατήστε τώρα, εργαλεία- εισαγωγή εικόνων και προσθέστε τις εικόνες σας. Ρυθμίστε τον τρόπο απεικόνισης ή προσθέστε τα εφέ που επιθυμείτε και τέλος, πατήστε από το το μενού της εφαρμογής εργαλεία-απόδοση ταινίας και επιλέξτε το προφίλ της ταινίας σας και το φορμάτ που επιθυμείτε, πατήστε τώρα έναρξη και θα ξεκινήσει αμέσως η μετατροπή του. Ανάλογα με το πρότυπο την ποιότητα και το φορμάτ που έχετε επιλέξει θα είναι και ο χρόνος που θα απαιτηθεί έως ότου ολοκληρωθεί η μετατροπή.

4K Slideshow Maker

2.


Πρόκειται για ένα εντυπωσιακά απλό, αλλά πολύ δυνατό πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων slideshow. Απλά προσθέστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Instagram ή από τον υπολογιστή σας, επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να το συνοδεύει και επιλέξτε πανέμορφα εφέ και μεταβάσεις. Στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί slidewhow, επιλέξτε το βίντεο φορμάτ, και την ποιότητα της ανάλυσης και περιμένετε λίγο μέχρι την δημιουργία του βίντεο.


PhotoStage Slideshow

3.


Ποτέ ίσως η δημιουργία SlideShows δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση όσο με το Photostage Slideshow. Παράλληλα μπορείτε να ρυθμίσετε την ποιότητα του ανάλογα επιλέγοντας το τελικό φορμά και τις διαστάσεις του βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο εναλλαγής μεταξύ των φωτογραφιών και να επιλέξετε τα εφέ με τα οποία θα διαδέχονται η μία την άλλη. Μεταφέρετε και αποθέστε τις εικόνες σας για να οργανώσετε διαφάνειες ή μετατρέψτε ένα φάκελο εικόνων σε μια παρουσίαση διαφανειών με το Quick Create. 

Περιλαμβάνει αρκετά εφέ μεταξύ των οποίων ζουμ, περικοπή, ξεθώριασμα, πανοραμική λήψη, και άλλα. Προσθέστε όσες φωτογραφίες και βίντεο κλιπ, θέλετε και προσθέστε λεζάντες, μουσική ή αφήγηση και σώστε τις παρουσιάσεις σε DVD, ή αποθηκεύστε τα σε οποιαδήποτε μορφή βίντεο ώστε να το βλέπετε στον υπολογιστή σας, ή ακόμη να το ανεβάσετε στο Youtube ή γενικώς στο διαδίκτυο ή να τα δείτε από φορητές συσκευές.


Bolide Slideshow Creator

4.


Το Bolide Slideshow Creator είναι μία εφαρμογή παραγωγής Slideshows και αποτελεί μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις Slideshows αποθηκεύοντας μια παρουσίαση ως AVI, MKV FLV, MP4 ή WMV. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα Slideshows σας και με άλλους, μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο σας στο Youtube ή το Facebook.Η απλότητα της εφαρμογής όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι εμφανής από τα πρώτα βήματα. 

Έτσι δεν χρειάζεται να χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας δυσνόητα manuals για να βρείτε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε μορφή εικόνας, όπως υποστήριξη αρχείων ήχου MP3, AAC, WMA, M4A, MP4, OGG για μουσική υποβάθρου, σας παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσετε δεκάδες εφέ μετάβασης και να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας σε αρχεία βίντεο της μορφής MKV, WMV, MP4, FLV. Ανάλογα με την ποιότητα των φωτογραφιών που θα προσθέσετε και την ποιότητα του βίντεο που θα επιλέξετε το αρχείο εξόδου του βίντεο μπορεί να είναι από 128x160 έως 1920x1080 pixels ( FullHD). Θα τρέξει σε όλα τα windows.




Alternate Pic View EXESlide

5.


Ίσως δεν υπάρχει άλλη τόσο μικρή και τόσο απλή εφαρμογή που μέσα από ένα απλούστατο μενού να μπορεί να φτιάξει και να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε αρχεία Exe, GIF,σε SWF ( Flash Slideshow ) και αρχεία AVI (βίντεο). Από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Edit και προσθέστε τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε. Αφού κάνετε την επιλογή σας, πατήστε View-Thumpnails για να μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας ως μικρογραφίες. Επιλέξτε file και ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε διαλέξτε ένα από τα παρακάτω. 


Με το Create executable file μπορούμε να φτιάξουμε αρχεία exe (εκτελέσιμα αρχεία), κλικάροντας επάνω τους μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες μας ως slideshows, με το το create Gif animation μετατρέπουμε τις φωτογραφίες μας σε κινούμενες εικόνες, με το Create SWF τρέχουμε τις φωτογραφίες σε αρχείο flash, τέλος επιλέγοντας AVI Clip μετατρέπουμε τις εικόνες σε βίντεο .

Υπάρχουν κάποιες επιπλέον επιλογές στο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το να προσθέσουμε μουσική στα Slideshows να καθορίσουμε τον χρόνο που θα διαδέχεται η μία φωτογραφία την άλλη, την χρονική διάρκεια που θα φαίνεται η κάθε φωτογραφία, την ανάλυση που θέλετε να έχει, ακόμη και να συμπιέσουμε το τελικό αρχείο ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

MiniTool MovieMaker Free

6.


Το MiniTool MovieMaker είναι ένα δωρεάν, ισχυρό λογισμικό για τα Windows που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε με τον πιο απλό τρόπο δυνατό τρόπο εκπληκτικά βίντεο κλιπ. Διαθέτει πάρα πολλές δυνατότητες και μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να τακτοποιήσετε, να κόψετε να διασπάσετε, να συγχωνεύσετε, να περιστρέψετε, να αναμίξετε βίντεο, να επιλέξετε υπέροχα εφέ να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε την ταχύτητα του βίντεο και πολλά άλλα. 

Με πιο απλά λόγια θα έλεγα ότι είναι ίσως το ιδανικότερο λογισμικό για να δημιουργήσετε ρεαλιστικές φωτογραφικές συλλογές και να διατηρήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας συλλέγοντας ειδικές στιγμές στο τρισδιάστατο φωτογραφικό σας άλμπουμ να να δημιουργήσετε ένα βίντεο κλιπ για να δείξετε την αγάπη σας στους γονείς σας για το γάμο σας, ή να επιλέξετε να δημιουργήσετε μία φωτογραφική γκαλερί της οικογένειας σας. Εν κατακλείδι είναι ένα εκπληκτικό λογισμικό που εκπληρώνει απόλυτα το σκοπό του για τον οποίο δημιουργήθηκε και που θέτει ως μοναδικό περιορισμό τα όρια της φαντασίας σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!