//Add More external stylesheets Battery Widget : Διαχειριστείτε και δείτε πληροφορίες για την μπαταρία σας


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Battery Widget : Διαχειριστείτε και δείτε πληροφορίες για την μπαταρία σας

read

Το Live Battery Level δείχνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας σε χώρο 1x1. Επιλέξτε  οποιοδήποτε από τα 6 στυλ γραφικού στοιχείου που δείχνουν το ακριβές επίπεδο μπαταρίας % σε χώρο 1x1, 1x2, 2x1 ή 2x2  και που παρέχουν επίσης πληροφορίες φόρτισης μπαταρίας, χρόνο φόρτισης που απομένει, θερμοκρασία φόρτισης, γράφημα ιστορικού μπαταρίας και χάρτη Best Signal Finder .

Ελέγξτε το γράφημα του ιστορικού χρήσης μπαταρίας και τη συντόμευση γραφικών στοιχείων για να παρακολουθείτε την υπερβολική εξάντληση της μπαταρίας και να προσδιορίσετε γιατί η μπαταρία σας εξαντλείται γρήγορα.

Δημιουργήστε το προσαρμοσμένο γραφικό στοιχείο σας είτε με ποσοστό μπαταρίας, θερμοκρασία μπαταρίας, χρόνο μπαταρίας που απομένει ή ιστορικό μπαταρίας. Προσαρμόστε τις δικές σας ειδοποιήσεις ειδοποίησης % μπαταρίας με 5 διαφορετικές συνθήκες ειδοποίησης (πλήρης φόρτιση, πτώση στάθμης, αύξηση στάθμης, αύξηση θερμοκρασίας και κατάσταση υγείας της μπαταρίας).

Με έγχρωμα προσαρμοσμένα θέματα μπορείτε να προσαρμόστε το θέμα χρώματος της εφαρμογής του widget μπαταρίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με συντομεύσεις και εναλλαγές του γραφικού στοιχείου μπαταρίας.

Για να εγκαταστήσετε το γραφικό στοιχείο στην αρχική οθόνη σας, μεταβείτε στο "Μενού" ή πατήστε παρατεταμένα στην αρχική οθόνη -> Προσθήκη -> Γραφικά στοιχεία -> Γραφικό στοιχείο μπαταρίας.

Σημείωση: Απαιτούνται πρόσθετες άδειες για την ακριβή παρακολούθηση των στατιστικών της μπαταρίας εφαρμογών και συσκευών, καθώς και για τις "γρήγορες εναλλαγές", οι οποίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε εύκολα τις ρυθμίσεις της συσκευής σας και να βελτιστοποιείτε την μπαταρία σας απευθείας από το γραφικό στοιχείο μπαταρίας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .