//Add More external stylesheets FBReader : Διάβασε τα αγαπημένα σου e-books


Σάββατο 27 Απριλίου 2024

FBReader : Διάβασε τα αγαπημένα σου e-books

read

Εάν σου αρέσει το διάβασμα και ψάχνεις για την κατάλληλη εφαρμογή, τότε το FBReader είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάς να διαβάζεις σε ένα smartphone, ένα tablet ή στον υπολογιστή σου αυτή η εφαρμογή σου προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης.

Το FBReader υποστηρίζει πολλές μορφές ebook, συμπεριλαμβανομένων των ePub, mobi, fb2, HTML, RTF, απλού κειμένου. Οι κύριες μορφές είναι το ePub και το fb2 και χρησιμοποιεί τη δική του μηχανή ανάλυσης βιβλίων και απόδοσης.

Σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου βιβλία σε μια εύχρηστη πλατφόρμα. Με μια ευέλικτη διάταξη και πληθώρα προσαρμογών, μπορείς να προσαρμόσεις την εμφάνιση της ανάγνωσης ακριβώς όπως σου αρέσει.

Παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλείς βιβλιοθήκες δικτύου που περιέχουν μεγάλο σύνολο ebooks. όπου μπορείτε να κατεβάστε βιβλία δωρεάν ή έναντι αμοιβής. Μπορείς να συγχρονίσεις τη βιβλιοθήκη σου, τους σελιδοδείκτες και τις θέσεις ανάγνωσής μέσω του δικτύου βιβλίων, μιας υπηρεσίας cloud που βασίζεται στο Google Drive. Ο συγχρονισμός απενεργοποιείται από προεπιλογή, για να το ενεργοποιήσετε και να το διαμορφώσετε, χρησιμοποιήστε το παράθυρο διαλόγου προτιμήσεων.

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένες επιλογές προσαρμογής, όπως προσαρμογή της γραμματοσειράς, ρύθμιση του φωτισμού, λεξικά, σελιδοδείκτες, να επιλέξτε χρώματα, γραμματοσειρές, κ.λ.π. για να κάνετε την ανάγνωση σας καλύτερη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FBReader


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .