Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

6 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία Slideshows


Ψάχνετε να βρείτε κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για να φτιάξετε Slideshows με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες; Επιλέξτε και δημιουργήστε τα δικά σας Slideshows με όποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα.
1
Το Bolide Slideshow Creator είναι μία εφαρμογή παραγαγωγής Slideshows και αποτελεί μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις Slideshows αποθηκεύοντας μια παρουσίαση ως AVI, MKV FLV, MP4 ή WMV. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα Slideshows σας και με άλλους, μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο σας στο Youtube ή το Facebook. Η απλότητα της εφαρμογής όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι εμφανής από τα πρώτα βήματα. Ετσι δεν χρειάζεται να χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας δυσνόητα manuals για να βρείτε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε μορφή εικόνας, όπως υποστήριξη αρχείων ήχου MP3, AAC, WMA, M4A, MP4, OGG για μουσική υποβάθρου, σας παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσετε δεκάδες εφέ μετάβασης και να αποθηκεύσετε τα βίνετο σας σε αρχεία βίντεο της μορφής MKV, WMV, MP4, FLV.

2
Δεν υπάρχει άλλη τόσο μικρή και τόσο απλή εφαρμογή που μέσα από ένα απλούστατο μενού να μπορεί να φτιάξει και να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε αρχεία Exe, GIF,σε SWF ( Flash Slideshow ) και αρχεία AVI (βίντεο).

3
Ποτέ ίσως η δημιουργία SlideShows δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση όσο με το Photostage Slideshow. Μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε, να επιλέξτε τη μουσική που θέλετε και να το σώσετε οπουδήποτε, σε DVD, σε CD, ή σε οποιαδήποτε μορφή βίντεο ώστε να το βλεπετε στον υπολογιστή σας, ακόμη και να το ανεβάσετε στο Youtube. Παράλληλα μπορείτε να ρυθμίσετε την ποιότητα του ανάλογα επιλέγοντας το τελικό φορμά και τις διαστάσεις του βίντεο. Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο εναλλαγής μεταξύ των φωτογραφιών και να επιλέξετε τα εφέ με τα οποία θα διαδέχονται η μία την άλλη.
4
Το PhotoFilmStrip είναι μία open-source εφαρμογή για τη μετατροπή ψηφιακών εικόνων σε slideshow βίντεο. Δημιουργήστε ένα νέο έργο επιλέγοντας τις εικόνες σας. Μπορείτε να κάνετε drag and drop τις φωτογραφίες για να αλλάξετε τη σειρά τους ή να τις περιστρέψτε με ένα κλiκ, να προσθέσετε μερικά εφέ και μεταβάσεις, προαιρετικά να προσθέσετε μια λεζάντα και τέλος αν επιθυμείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας mp3 που θα παίζει ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας.
5
Το IceCream Slideshow Maker είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφα slideshows από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες προσθέτοντας φανταχτερά εφέ μετάβασης και ήχο στο παρασκήνιο.Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική για να το επιτύχετε αφού ακόμη και ο πιο αδαής χρήστης μπορεί δημιουργήσει slideshows μέσα σε λίγα λεπτά : Απλά προσθέστε φωτογραφίες, διαφάνειες ρυθμίσετε τις μεταβάσεις και την συνολική του διάρκεια, προσθέστε το αγαπημένο σας αρχείο mp3, κάντε προεπισκόπηση για να δείτε πώς θα εμφανίζεται και πατήστε το κουμπί "Δημιουργία " για να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα.
6
Το Free Slideshow Maker είναι ένα απλό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις φωτογραφιών για χρήση σε DVD, PC και Web. Είναι μία ολοκληρωμένη λύση λογισμικού παρουσίασης για να μοιράζεστε τις καλύτερες αναμνήσεις σας. Με μία προσεκτικά και καλά σχεδιασμένη διεπαφή και με ευανάγνωστα πλήκτρα, είναι τόσο απλή στην λειτουργία της και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις και δεν πρόκειται να σας προβληματίσει. Θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα με την προσθήκη αρχείων εικόνας σας. Από εκεί και μετά μπορείτε να προσθέσετε μεταβάσεις, και να επιλέξετε το χρόνο καθυστέρησης μεταξύ της εναλλαγής των φωτογραφιών. Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε μουσική στην παρουσίασή σας. Δεν απαιτείται πολύς χρόνος για την επεξεργασία και την δημιουργία των slideshows, ωστόσο αυτό έχει να κάνει εν πολλοίς με τον αριθμό των φωτογραφιών την ανάλυση που θα επιλέξετε και φυσικά με την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή σας .
6 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία Slideshows
4/ 5 stars - " 6 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα για τη δημιουργία Slideshows" Ψάχνετε να βρείτε κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για να φτιάξετε Slideshows με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες; Επιλέξτε και δημιουργήστε ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>