//Add More external stylesheets Τα 3 καλύτερα, απολύτως δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σας



Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Τα 3 καλύτερα, απολύτως δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σας

read

Η ενημέρωση των οδηγών των συσκευών στον υπολογιστή σας είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του συστήματός σας. Οι οδηγοί αναλαμβάνουν τον ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ του υλικού του υπολογιστή σας και του λογισμικού που τρέχει πάνω του, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία και συμβατότητα των συσκευών.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις οδηγών και να τις εγκαθιστάτε άμεσα όταν είναι διαθέσιμες. Οι ενημερώσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην απόδοση, διορθώσεις σφαλμάτων και επιπλέον λειτουργικότητες που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις συσκευές σας, όπως απρόσμενα κολλήματα, απώλεια λειτουργικότητας ή ανίχνευση σφαλμάτων, μπορεί να οφείλεται σε ξεπερασμένους ή ελαττωματικούς οδηγούς.

Σε αυτή την περίπτωση, η ενημέρωση των οδηγών μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων και στην επαναφορά της κανονικής λειτουργίας των συσκευών. Τέλος, θυμηθείτε ότι η ενημέρωση των οδηγών πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα από επίσημες πηγές, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα συμβατότητας και ασφάλειας.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, θα διασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία και προστασία του υπολογιστή σας και των συσκευών του.Για το σκοπό αυτό συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε σήμερα τα καλύτερα απολύτως δωρεάν προγράμματα οδήγησης που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε και να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών του υπολογιστή σας με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο .

1.


Εγκαταστήστε για τις συσκευές σας στα Windows τους οδηγούς που λείπουν και ενημερώστε παλιά προγράμματα οδήγησης. Αν για κάποιο λόγο έχετε χάσει τους δίσκους με τους οδηγούς, ή δεν μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή μέσω του Windows Update και δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το υλικό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο ώστε να βρείτε και να εγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης που σας λείπουν. Αν είστε τεχνικός PC, μπορείτε να αντιγράψετε την εφαρμογή σε κάποιο USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν πάτε, ακόμα και σε περιβάλλοντα που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε μετά την εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows. Υποστηρίζει όλα τα Windows 32 kai 64 bit.

 2.


To DriversCloud είναι μία online υπηρεσία που θα σαρώσει τον υπολογιστή σας ώστε να εξακριβώσει την διαμόρφωση του υλικού και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών σας. Αφού αναλυθεί η διαμόρφωσή σας, η εφαρμογή θα αναζητήσει τα προγράμματα οδήγησης που συνιστώνται για τον υπολογιστή σας. 

Η τεχνολογία που παρέχεται από την υπηρεσία Drivers Cloud μπορεί, για παράδειγμα, να εστιάσει την αναζήτηση σε οδηγούς πιστοποιημένους από την WHQL.Η ανίχνευση εκτός σύνδεσης είναι δυνατή με μια ενότητα που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν σύνδεση στο Internet. Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε την ανίχνευση της διαμόρφωσης σας.

 Αν επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα για πρώτη φορά, απλά κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση". Μόλις επιτευχθεί αυτό το βήμα ή αν την έχετε ήδη εγκαταστήσει απλά κάντε κλικ στο "Έναρξη ανίχνευσης". Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη δράση.

Η απάντηση πρέπει να είναι καταφατική. Μετά από αυτό, θα αναλύσει τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα ανοίξει αυτόματα μια ιστοσελίδα για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων και θα έχετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας συμβατών προγραμμάτων οδήγησης. 


Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα και μην ψάχνετε από εδώ και εκεί για να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς, για να εγκαταστήσετε αξιόπιστα προγράμματα οδήγησης και να διορθώστε τα σφάλματα στον υπολογιστή, ή το λάπτοπ σας.

Το DriverHub είναι μία εξαιρετική, απολύτως δωρεάν εφαρμογή, που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για τον υπολογιστή σας ή να αναβαθμίσει τυχόν παλιότερες εκδόσεις του υλικού σας με νεώτερες. Στη βάση δεδομένων του βρίσκονται εκατομμύρια οδηγοί ταξινομημένοι ανά κατηγορία, έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να να μην βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για τη συσκευή σας όσο σπάνιο ή παλιό είναι το υλικό σας. Όλα τα προγράμματα οδήγησης συλλέγονται από τις επίσημες τοποθεσίες Web κατασκευαστών και άλλες αξιόπιστες πηγές.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!