02 Μαρτίου 2016

Τα πεντε καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σαςΣυγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε πέντε από τα καλύτερα προγράμματα οδήγησης που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε και να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών του υπολογιστή σας με τον πιό απλό και γρήγορο τρόπο χωρίς κανένα περιορισμό και προυποθέσεις.

Τα προγράμματα

1
Snappy Driver Installer
Εγκαταστήστε για τις συσκευές σας στα Windows τους οδηγούς που λείπουν και ενημερώστε παλιά προγράμματα οδήγησης. Αν για κάποιο λόγο έχετε χάσει τους δίσκους με τους οδηγούς, ή δεν μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή μέσω του Windows Update και δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το υλικό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο ώστε να βρείτε και να εγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης που σας λείπουν. Αν είστε τεχνικός PC, μπορείτε να αντιγράψετε την εφαρμογή σε κάποιο USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν πάτε, ακόμα και σε περιβάλλοντα που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε μετά την εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows. Υποστηρίζει όλα τα Windows 32 kai 64 bit.

2
DriveTheLife
Οι παλιοί ή κατεστραμμένοι οδηγοί επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας μειώνοντας παράλληλα τις επιδόσεις του και πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα σταθερότητας και σωστής λειτουργίας. Το DriveTheLife είναι μία εφαρμογή όλα σε ένα που σας παρέχει πάντα τους τελευταίους οδηγούς που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία του υλικού του υπολογιστή σας και τη δυνατότητα επισκευής τους μέσα από ένα πολύ απλό πάνελ διαχείρισης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παλαιότητα των οδηγών και την αντικατάστασή τους, αφού το πρόγραμμα θα αναλάβει αυτόματα να αναγνωρίσει και να σας ενημερώσει για τυχόν αναβαθμίσεις και να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Παράλληλα αποτελεί για ακόμη ένα λόγο ένα εξαιρετικό εργαλείο που πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάθε χρήστης αφού δε χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης ένα προς ένα.Υποστηρίζει πλήρως τα Windows 8.1, 8, 7, XP, Vista. Διαθέτει περισσότερα από 500.000 πακέτων προγραμμάτων οδήγησης που μπορούν να υποστηρίξουν 1000.000 είδη συσκευών υλικού, συμπεριλαμβανομένων των μητρικών, καρτών ήχου, γραφικών, δικτύου, ασύρματου δικτύου USB, κ.λπ. Όλοι οι οδηγοί είναι επίσημες εκδόσεις ή πιστοποιημένες εκδόσεις WHQL.

3
DriverPack Solution
Όχι πλέον άλλα προβλήματα με την αναζήτηση και εγκατάσταση των οδηγών, βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τους ήδη υπάρχοντες.Το DriverPack Solution είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα για την εξεύρεση και την αυτόματη εγκατάσταση των απαραίτητων οδηγών για κάθε υπολογιστή που τρέχει Windows. Απλοποιεί τη διαδικασία επανεγκατάστασης των απαραίτητων οδηγών για τα Windows σε οποιονδήποτε υπολογιστή και εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή σε μόλις περίπου 5 λεπτά χρησιμοποιώντας την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP και στις δύο εκδόσεις 64-bit και 2-bit. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός και του γίνεται ως εξής : Κατεβάστε την εφαρμογή και τρέξτε τη, το πρόγραμμα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για θα βρει τους απαραίτητους οδηγούς που λείπουν ή να σας υποδείξει τους οδηγούς που χρειάζονται αναβάθμιση. Από εκεί και μετά το μόνο που σας απομένει είναι να πατήσετε στο κουμπί εγκατάσταση όλων για τους εγκαταστήσετε.

4
SlimDrivers
Σκανάρετε τον υπολογιστή σας για προβληματικούς και μη ενημερωμένους Drivers. Το SlimDrivers αφού κάνει μία γρήγορη σάρωση θα σας υποδείξει ποιοι drivers είναι πιθανώς προβληματικοί και ποιοι χρειάζονται αναβάθμιση, από εκεί και πέρα είναι στην διακριτική σας ευχέρεια αν θέλετε να κάνετε ενημέρωση.

5
DriverIdentifier
Το DriverIdentifier είναι ένα απλό εργαλείο που έχει ως στόχο να εντοπίσει γρήγορα όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για τον υπολογιστή σας. Τρέξτε το και στη συνέχεια παρακολουθήσετε ότι το πρόγραμμα σαρώνει το υλικό σας, προσδιορίζει κάθε συσκευή και στη συνέχεια ελέγχει τις πληροφορίες από μια κεντρική βάση δεδομένων.Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το DriverIdentifier θα ανοίξει ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται με μια λίστα όλων των τρεχόντων προγραμμάτων οδήγησης σας, όπως το όνομα της συσκευής, τον κατασκευαστή, το serial number και την ημερομηνία έκδοσης.Απλό στην λειτουργία του και πολύ ελαφρύ (δεν απαιτεί παρά μόνο 2.56MB χώρο στο δίσκο του υπολογιστή σας), μια χαρά για τη λειτουργία περιστασιακών έλεγχων που πρέπει να κάνετε ώστε να διαπιστώσετε ότι όλοι οι οδηγοί σας είναι ενημερωμένοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια