Τα 8 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σας


Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε οκτώ από τα καλύτερα προγράμματα οδήγησης που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε και να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών του υπολογιστή σας με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο .


 1.


Εγκαταστήστε για τις συσκευές σας στα Windows τους οδηγούς που λείπουν και ενημερώστε παλιά προγράμματα οδήγησης. Αν για κάποιο λόγο έχετε χάσει τους δίσκους με τους οδηγούς, ή δεν μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή μέσω του Windows Update και δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το υλικό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο ώστε να βρείτε και να εγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης που σας λείπουν. Αν είστε τεχνικός PC, μπορείτε να αντιγράψετε την εφαρμογή σε κάποιο USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν πάτε, ακόμα και σε περιβάλλοντα που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε μετά την εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows. Υποστηρίζει όλα τα Windows 32 kai 64 bit. 

 2. Οι παλιοί ή κατεστραμμένοι οδηγοί επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας μειώνοντας παράλληλα τις επιδόσεις του και πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα σταθερότητας και σωστής λειτουργίας. Το DriveTheLife είναι μία εφαρμογή όλα σε ένα που σας παρέχει πάντα τους τελευταίους οδηγούς που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία του υλικού του υπολογιστή σας και τη δυνατότητα επισκευής τους μέσα από ένα πολύ απλό πάνελ διαχείρισης. 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παλαιότητα των οδηγών και την αντικατάστασή τους, αφού το πρόγραμμα θα αναλάβει αυτόματα να αναγνωρίσει και να σας ενημερώσει για τυχόν αναβαθμίσεις και να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Παράλληλα αποτελεί για ακόμη ένα λόγο ένα εξαιρετικό εργαλείο που πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάθε χρήστης αφού δε χρειάζεται πλέον να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης ένα προς ένα. Διαθέτει περισσότερα από 500.000 πακέτων προγραμμάτων οδήγησης που μπορούν να υποστηρίξουν 1000.000 είδη συσκευών υλικού, συμπεριλαμβανομένων των μητρικών, καρτών ήχου, γραφικών, δικτύου, ασύρματου δικτύου USB, κ.λπ. Όλοι οι οδηγοί είναι επίσημες εκδόσεις ή πιστοποιημένες εκδόσεις WHQL. 

 3. 


Όχι πλέον άλλα προβλήματα με την αναζήτηση και εγκατάσταση των οδηγών, βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τους ήδη υπάρχοντες.Το DriverPack Solution είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα για την εξεύρεση και την αυτόματη εγκατάσταση των απαραίτητων οδηγών για κάθε υπολογιστή που τρέχει Windows. 

Απλοποιεί τη διαδικασία επανεγκατάστασης των απαραίτητων οδηγών για τα Windows σε οποιονδήποτε υπολογιστή και εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης σε οποιονδήποτε υπολογιστή σε μόλις περίπου 5 λεπτά χρησιμοποιώντας την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP και στις δύο εκδόσεις 64-bit και 2-bit. 

Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός και του γίνεται ως εξής ,κατεβάστε την εφαρμογή και τρέξτε τη, το πρόγραμμα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για θα βρει τους απαραίτητους οδηγούς που λείπουν ή να σας υποδείξει τους οδηγούς που χρειάζονται αναβάθμιση. Από εκεί και μετά το μόνο που σας απομένει είναι να πατήσετε στο κουμπί εγκατάσταση όλων για τους εγκαταστήσετε. 
 4. 


Έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα το λειτουργικό στον υπολογιστή σας και πιστεύετε ότι όλες σας οι οι συσκευές ενημερωμένες με τις τελευταίες εκδόσεις οδηγών. Λάθος στις περισσότερες των περιπτώσεων αποδεικνύεται από την πράξη ότι να μεν είναι εγκατεστημένοι οι απαραίτητοι οδηγοί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι βρίσκονται και στην τελευταία τους έκδοση. Τα παλιά προγράμματα οδήγησης μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του υπολογιστή σας και να οδηγήσουν σε κατάρρευση του συστήματος. Το Booster Driver ανιχνεύει και τα εντοπίζει και κατεβάζει και εγκαθιστά αυτόματα τις πιο πρόσφατες σωστό ενημερώσεις με ένα μόνο κλικ. Αποτελεί το πιο κατάλληλο εργαλείο για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από τις αστοχίες του υλικού του υπολογιστή σας και τις διενέξεις βοηθώντας σας να διατηρείτε το λειτουργικό σας σύστημα πάντα σε φόρμα και χωρίς κολλήματα. 

 5. 


Αν ψάχνετε ένα απλό τρόπο για ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών σας με τις νεώτερες εκδόσεις τους το SnailDriver είναι για εσάς. Δεν διαθέτει περίπλοκες διαδικασίες και είναι ιδανικό για τους νέους χρήστες. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, σαρώνει τον υπολογιστή σας και παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες συσκευές χρειάζονται προσοχή. Eπιτρέπει τη πρόσβαση σε μια λίστα όλων των συσκευών και περιλαμβάνει τον αριθμό έκδοσης, την ημερομηνία τον κατασκευαστή και πολλές άλλες λεπτομέρειες. 

6. 


Το Driver Easy θεωρώ ότι πρέπει να είναι μία από τις εφαρμογές που πρέπει να έχουμε απαραίτητα στον υπολογιστή μας και που θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε και να κατεβάσουμε όλες τις τελευταίες εκδόσεις οδηγών για τις συσκευές που έχουμε αλλά και για συσκευές που επιμένει το λειτουργικό μας σύστημα να τις χαρακτηρίζει ως άγνωστες.

 Για να το επιτύχει αυτό έχει πρόσβαση με κορυφαία τεχνολογία σε τουλάχιστο 100.000 + hardware βάσεις δεδομένων οδηγών με αυτόματη καθημερινή ενημέρωση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι απλά να τρέξουμε την εφαρμογή και να περιμένουμε λίγο να σκανάρει τον υπολογιστή μας. Μετά το τέλος της διαδικασίας του σκαναρίσματος βλέπουμε στο μενού της εφαρμογής τις συσκευές που δεν έχουν καθόλου οδηγούς, τις συσκευές που είναι ενημερωμένες αλλά με παλαιότερα προγράμματα οδήγησης, και τις συσκευές που δεν χρειάζονται ενημέρωση και πατάμε στην επιλογή μεταφόρτωση. 

Δεν επιλέγουμε μεταφόρτωση όλων, γιατί στην συγκεκριμένη δωρεάν έκδοση δεν μας δίνει αυτή την επιλογή αλλά από τον φάκελο μεταφόρτωση επιλέγουμε μία μία τις συσκευές και πατάμε πρώτα μεταφόρτωση και μετά εγκατάσταση. Ορισμένοι οδηγοί βρίσκονται σε συμπιεσμένα αρχεία επομένως πρώτα αποσυμπιέζουμε το αρχείο και μετά κάνουμε εγκατάσταση των οδηγών. 

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε μαζί μεταφόρτωση όλους τους οδηγούς μαζί, ( κάτι που ισχύει μόνο για αυτήν την έκδοση που είναι δωρεάν) αλλά δεν είναι ίσως και τόσο ουσιώδες αφού μπορείτε να κάνετε την ίδια ακριβώς δουλειά επιλέγοντάς το ένα απλά δαπανώντας λίγο χρόνο παραπάνω. 

7. 


Το Driver Turbo είναι ένα βραβευμένο λογισμικό που σχεδιάστηκε για την ανίχνευση όλων των οδηγών στον υπολογιστή σας και την αντιστοίχιση τους με την τελευταία και πιο ενημερωμένη έκδοση που είναι διαθέσιμη. Εξοικονομεί χρόνο και θα ενημερώσει πλήρως τον υπολογιστή σας με τα απαραίτητα προγράμματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κάνετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας ή αντίγραφο πριν κατεβάσετε τους οδηγούς σας. Τέλος περιλαμβάνει μία τεράστια βάση δεδομένων με περισσότερους από 200.000 οδηγούς συσκευών. 

 8. 


Το DriverMax είναι μία απλή εφαρμογή που αναλύει το υλικό του υπολογιστή σας, βρίσκει τις νεώτερες εκδόσεις οδηγών για τις συσκευές σας και σας επιτρέπει να τις κατεβάσετε για να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.Απλά δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό, συνδεθείτε και να αρχίσετε το κατέβασμα των οδηγών που χρειάζεστε.