Τα 4 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σας

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Τα 4 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών στον υπολογιστή σας

read

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε  τα 4 καλύτερα δωρεάν προγράμματα οδήγησης που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε και να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών του υπολογιστή σας με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο .

1.
Έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα το λειτουργικό στον υπολογιστή σας και πιστεύετε ότι όλες σας οι οι συσκευές ενημερωμένες με τις τελευταίες εκδόσεις οδηγών. Λάθος στις περισσότερες των περιπτώσεων αποδεικνύεται από την πράξη ότι να μεν είναι εγκατεστημένοι οι απαραίτητοι οδηγοί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι βρίσκονται και στην τελευταία τους έκδοση. Τα παλιά προγράμματα οδήγησης μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του υπολογιστή σας και να οδηγήσουν σε κατάρρευση του συστήματος. Το Booster Driver ανιχνεύει και τα εντοπίζει και κατεβάζει και εγκαθιστά αυτόματα τις πιο πρόσφατες σωστό ενημερώσεις με ένα μόνο κλικ. Αποτελεί το πιο κατάλληλο εργαλείο για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από τις αστοχίες του υλικού του υπολογιστή σας και τις διενέξεις βοηθώντας σας να διατηρείτε το λειτουργικό σας σύστημα πάντα σε φόρμα και χωρίς κολλήματα.

2.


Εγκαταστήστε για τις συσκευές σας στα Windows τους οδηγούς που λείπουν και ενημερώστε παλιά προγράμματα οδήγησης. Αν για κάποιο λόγο έχετε χάσει τους δίσκους με τους οδηγούς, ή δεν μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή μέσω του Windows Update και δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το υλικό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο ώστε να βρείτε και να εγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης που σας λείπουν. Αν είστε τεχνικός PC, μπορείτε να αντιγράψετε την εφαρμογή σε κάποιο USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να το χρησιμοποιήσετε όπου κι αν πάτε, ακόμα και σε περιβάλλοντα που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε μετά την εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης των Windows. Υποστηρίζει όλα τα Windows 32 kai 64 bit.


3.


To DriversCloud είναι μία online υπηρεσία που θα σαρώσει τον υπολογιστή σας ώστε να εξακριβώσει την διαμόρφωση του υλικού και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών σας. Αφού αναλυθεί η διαμόρφωσή σας, η εφαρμογή θα αναζητήσει τα προγράμματα οδήγησης που συνιστώνται για τον υπολογιστή σας. Η τεχνολογία που παρέχεται από την υπηρεσία Drivers Cloud μπορεί, για παράδειγμα, να εστιάσει την αναζήτηση σε οδηγούς πιστοποιημένους από την WHQL.Η ανίχνευση εκτός σύνδεσης είναι δυνατή με μια ενότητα που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν σύνδεση στο Internet. 

Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε την ανίχνευση της διαμόρφωσης σας. Αν επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα για πρώτη φορά, απλά κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση". Μόλις επιτευχθεί αυτό το βήμα ή αν την έχετε ήδη εγκαταστήσει απλά κάντε κλικ στο "Έναρξη ανίχνευσης". Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη δράση. 

Η απάντηση πρέπει να είναι καταφατική. Μετά από αυτό, θα αναλύσει τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα ανοίξει αυτόματα μια ιστοσελίδα για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων και θα έχετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας συμβατών προγραμμάτων οδήγησης.

4.


Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα και μην ψάχνετε από εδώ και εκεί για να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς, για να εγκαταστήσετε αξιόπιστα προγράμματα οδήγησης και να διορθώστε τα σφάλματα στον υπολογιστή, ή το λάπτοπ σας. Το DriverHub είναι μία εξαιρετική, απολύτως δωρεάν εφαρμογή, που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για τον υπολογιστή σας ή να αναβαθμίσει τυχόν παλιότερες εκδόσεις του υλικού σας με νεώτερες. Στη βάση δεδομένων του βρίσκονται εκατομμύρια οδηγοί ταξινομημένοι ανά κατηγορία, έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να να μην βρείτε τους κατάλληλους οδηγούς για τη συσκευή σας όσο σπάνιο ή παλιό είναι το υλικό σας. Όλα τα προγράμματα οδήγησης συλλέγονται από τις επίσημες τοποθεσίες Web κατασκευαστών και άλλες αξιόπιστες πηγές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!