Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Νοεμβρίου 2014

Port scanner : Σαρώσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον υπολογιστή σαςΤο Port scanner, είναι ένα δωρεάν online εργαλείο που σας επιτρέπει να σαρώσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον υπολογιστή σας. Η σάρωση διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό . Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet, ενδέχεται ο υπολογιστής σας να έχει ανοιχτές πολλές θύρες κάτι που όμως μπορεί να αποδειχθεί ως μια απειλή για την ασφάλεια σας.

 Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής μπορείτε να ελέγξετε για ανεπιθύμητες υπηρεσίες τρέχουν και να τις κλείσετε εκτός αν χρησιμοποιούνται σκοπίμως για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Τέλος πρέπει να γνωρίζετε ότι η διακοπή ανεπιθύμητων υπηρεσιών θα αυξήσει την την απόδοση του υπολογιστή σας.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι ο εξής, αφού συνδεθείτε με την υπηρεσία πατήστε στο κουμπί Quick Scan και κάντε ένα γρήγορο έλεγχο που μπορεί να σαρώσει μέχρι και 13 θύρες, ή επιλέξτε Long Scan για να σαρώσετε πολύ περισσότερες (έως 36). Μετα το πέρας του σκαναρίσματος θα δείτε ένα μικρό πίνακα που θα εμφανίζει την κατάσταση των θυρών σας

Author's Website:


Port scanner : Σαρώσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Port scanner : Σαρώσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον υπολογιστή σας" Το Port scanner, είναι ένα δωρεάν online εργαλείο που σας επιτρέπει να σαρώσετε τις θύρες που χρησιμοποιούνται συνήθως στον υπολογιστή ...2 σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>