//Add More external stylesheets PCData Back : Δωρεάν εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς



Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

PCData Back : Δωρεάν εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς

read

Το PCData Back είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για Windows, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε δεδομένα χρήστη (και άλλα). 

Έχει την ικανότητα επαναφοράς να δημιουργεί τους ίδιους ακριβώς λογαριασμούς χρηστών και να επαναφέρει δεδομένα απευθείας από διαφορετικό τόμο ή από το Windows.old, καθιστώντας αυτό το εργαλείο μια εξαιρετική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς για επανεγκατάσταση των Windows, μετάβαση σε SSD ή μεγαλύτερη συσκευή αποθήκευσης ή απλά για να διατηρήσετε ένα ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας.

Το PCdata Back σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε δεδομένα χρήστη, να δημιουργεί τους ίδιους ακριβώς λογαριασμούς χρηστών που δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας, καθιστώντας το μια εξαιρετική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για επανεγκατάσταση των Windows, μετεγκατάσταση σε SSD ή μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, επαναφορά δεδομένων χρήστη από το Windos.old ή από διαφορετικό υπολογιστή ή απλά για να διατηρήσετε ένα ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας. 

Αυτή η δυνατότητα δημιουργήθηκε με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία χρήσης. Όλες οι επιλογές εμφανίζονται σε ένα παράθυρο, ώστε να ρυθμίζετε τα πάντα με λίγα μόνο κλικ. Το PCdata Back μπορεί επίσης να ανιχνεύσει αυτόματα φακέλους χρηστών που έχουν μετακινηθεί σε μια μη τυπική τοποθεσία, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. 

Για να χρησιμοποιήσετε το PCdata Back, πρέπει απλώς να κάνετε λήψη του εκτελέσιμου αρχείου και, στη συνέχεια, να εκκινήσετε το ληφθέν αρχείο. Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Θα εμφανιστεί μια οθόνη παρόμοια με την παραπάνω εικόνα. 

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί της επιλογής σας. εάν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας ή να χρησιμοποιήσετε ένα υπάρχον, κάντε κλικ στην επιλογή εναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας .

Διαφορετικά, εάν πρόκειται να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, κάντε κλικ στην επιλογή επαναφορά τώρα. Το PCdata Back θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου περιήγησης αρχείων, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε και να επιλέξετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας για άνοιγμα. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στην ενότητα επαναφορά .

Η ενότητα επαναφορά είναι ακόμα πιο δυναμική. Τα δεδομένα χρήστη μπορούν να αποκατασταθούν σε διαφορετικούς λογαριασμούς χρηστών ή οι ίδιοι λογαριασμοί χρήστη μπορούν να δημιουργηθούν αυτόματα εν κινήσει με τη διαδικασία επαναφοράς. 

Τέλος, οι επιπλέον φάκελοι για τα οποία έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να επαναφερθούν σε τοποθεσίες διαφορετικές από τις αρχικές, και όλα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το PCdata Back μπορεί επίσης να επαναφέρει δεδομένα από διαφορετικό τόμο που περιέχει προηγούμενη εγκατάσταση των Windows.

Επιπλέον, μπορείτε να επαναφέρετε δεδομένα από το C:\Windows.old. Εδώ μετακινούνται τα υπάρχοντα δεδομένα όταν εκτελείτε μια νέα εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος με εκκίνηση από το μέσο εγκατάστασης των Windows. 

Εάν βρείτε αυτήν τη θέση στον υπολογιστή σας, τότε μπορεί να έχετε εκεί τις παλιές σας φωτογραφίες ή έγγραφα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDCata πίσω για να τα επαναφέρετε εύκολα.          
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή PCData Back


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .