//Add More external stylesheets Autorun Organizer : Διαχειριστείτε τις εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα



Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Autorun Organizer : Διαχειριστείτε τις εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα

read

Το Autorun Organizer είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τα προγράμματα που εκτελούνται αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή τους. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δείτε και να απενεργοποιήσετε προγράμματα που δεν χρειάζονται, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση και την ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα με όλα τα προγράμματα που έχουν ρυθμιστεί να εκτελούνται κατά την εκκίνηση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι κρυμμένα από τον τυπικό διαχειριστή εκκίνησης των Windows. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δουν λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα, όπως το όνομα, τον εκδότη και τη θέση του στον υπολογιστή.

Διαθέτει επίσης, μια σειρά εργαλείων και λειτουργιών που βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα προγράμματα εκκίνησης για να μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν ή να ενεργοποιήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα με λίγα μόνο κλικ, αποτρέποντας τα ανεπιθύμητα προγράμματα να επιβραδύνουν τη διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστή τους.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται προφίλ εκκίνησης,  που μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν με ένα μόνο κλικ. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χρήστες που έχουν  προγράμματα που χρησιμοποιούν για διαφορετικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα για την εργασία τους.

Ακόμη, περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης που παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη χρησιμότητα κάθε προγράμματος ώστε να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τα προγράμματα που θα απενεργοποιήσουν ή θα ενεργοποιήσουν κατά την εκκίνηση.

Τέλος,  η υπηρεσία VIRUSTOTAL  σας ενημερώνει για την ποιότητα των των εφαρμογών και κατά πόσο αυτές έχουν χαρακτηριστεί ως κακόβουλες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Συνολικά, το Autorun Organizer είναι μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθήσει να οργανώσετε και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας απενεργοποιώντας τις εφαρμογές που  χρειάζονται πολύ χρόνο για να ξεκινήσουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τις εφαρμογές που έχουν ορισθεί να τρέχουν με την εκκίνηση των windows.
  • Ελέγχει αυτόματα τις απενεργοποιημένες εγγραφές.
  • Πραγματοποιεί μαζικές επεξεργασίες εγγραφών αυτόματης εκτέλεσης.
  • Βαθμολογεί τα προγράμματα εκκίνησης (συχνότητα απενεργοποίησης και διαγραφής καταχωρήσεων)
  • Εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών ενοτήτων εκκίνησης των Windows.
  • Αναστέλλει την εκτέλεση προγραμμάτων. 
  • Εμφανίζει ένα οπτικό διάγραμμα του χρόνου εκκίνησης των Windows.
  • Ελέγχει τα προγράμματα εκκίνησης για ιούς στο VirusTotal (περισσότερα από 60 προγράμματα προστασίας από ιούς).
  • Σας ειδοποιεί για νέες καταχωρήσεις στη λίστα αυτόματης εκκίνησης των Windows.
  • γρήγορη αναζήτηση. 
  • Εντοπίζει αυτόματα τις λανθασμένες εγγραφές.
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
    Κατεβάστε την εφαρμογή Autorun Organizer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!