//Add More external stylesheets DELFTship Free : Επαναστατικό 3D εργαλείο σχεδιασμού σκαφών


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

DELFTship Free : Επαναστατικό 3D εργαλείο σχεδιασμού σκαφών

read

Το DELFTship είναι μια πλήρης εφαρμογή λογισμικού για οπτική μοντελοποίηση και ανάλυση ευστάθειας σκαφών. Σχεδιασμένη για Windows, χρησιμοποιείται ευρέως στη ναυτιλιακή βιομηχανία για το σχεδιασμό και την ανάλυση πλοίων, και άλλων σκαφών.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λεπτομερή τρισδιάστατα μοντέλα χρησιμοποιώντας μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης, επιτρέποντας τους να δημιουργούν εύκολα σύνθετα σχήματα και να προσαρμόζουν παραμέτρους όπως το μήκος, το πλάτος και το βύθισμα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του DELFTship είναι οι δυνατότητες ανάλυσης ευστάθειας. Η εφαρμογή παρέχει προηγμένα εργαλεία για τον υπολογισμό και την ανάλυση της σταθερότητας και της άνωσης ενός σκάφους και οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν υπολογισμούς για τη σταθερότητα και άλλα σημαντικά κριτήρια διασφαλίζοντας ότι ο σχεδιασμός τους πληροί τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Εκτός από τη μοντελοποίηση κύτους και την ανάλυση ευστάθειας, διαθέτει και μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν υδροστατικούς υπολογισμούς, να δημιουργήσουν αναφορές, ακόμη και να εξάγουν τα μοντέλα τους σε άλλο λογισμικό CAD για περαιτέρω ανάλυση ή κατασκευή.

Επιπλέον υποστηρίζει την ενοποίηση με άλλο λογισμικό ναυτιλιακού σχεδιασμού, επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν και να εξάγουν δεδομένα απρόσκοπτα. Αυτό καθιστά εύκολη τη συνεργασία με άλλους σχεδιαστές και μηχανικούς, διασφαλίζοντας ομαλή ροή εργασίας και ακριβή αποτελέσματα.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ισχυρή και ευέλικτη εφαρμογή λογισμικού για οπτική μοντελοποίηση κύτους και ανάλυση ευστάθειας. Διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό  εργαλείων και χαρακτηριστικών, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν σκάφη με ακρίβεια. Αν είστε σχεδιαστής σκαφών ή ναυπηγός, τότε, το DELFTship είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DELFTship Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .