//Add More external stylesheets Lively Wallpaper : Βάλτε βίντεο ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Lively Wallpaper : Βάλτε βίντεο ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας

read

Η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας αποτελεί τον χώρο όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας. Έχει σημασία να είναι αισθητικά ελκυστική και να αντανακλά το προσωπικό μας στυλ και προτιμήσεις. Μία από τις καλύτερες λύσεις για να την ζωντανέψετε είναι το Lively Wallpaper Metro.

Πρόκειται για μια εφαρμογή για τα Windows που σας επιτρέπει να προσθέσετε ζωντανά wallpapers στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε κινούμενα φόντα που θα προσθέσουν ζωντάνια και δυναμισμό στον υπολογιστή σας. 

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία wallpapers. Από φυσικά τοπία και θάλασσες μέχρι αστρικά σύννεφα και αφηρημένα σχέδια, πάντα υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και προτίμηση, ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας εικόνες και βίντεο για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο wallpaper.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης. Τέλος, διαθέτει και κάποιες άλλες πρακτικές λειτουργίες. Μπορείτε να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για να αλλάζει αυτόματα το wallpaper σας, προσθέτοντας ποικιλία στην επιφάνεια εργασίας σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται τα wallpapers σας μόνο σε συγκεκριμένες οθόνες, προσφέροντας έτσι περισσότερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Συνοψίζοντας, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ζωντανέψουν την επιφάνεια εργασίας τους με κινούμενα και εντυπωσιακά wallpapers.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .