//Add More external stylesheets WinDirStat : Ισχυρό εργαλείο προβολής στατιστικών χρήσης δίσκου


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

WinDirStat : Ισχυρό εργαλείο προβολής στατιστικών χρήσης δίσκου

read

Δωρεάν, ισχυρό εργαλείο προβολής και καθαρισμού στατιστικών χρήσης δίσκου για Windows. Παρέχει στους χρήστες μια πλήρη περιγραφή της χρήσης του χώρου στο δίσκο τους, επιτρέποντάς τους να αναγνωρίζουν μεγάλα αρχεία και φακέλους που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο αποθήκευσης.

Η εφαρμογή διαθέτει μια οπτική αναπαράσταση της χρήσης του χώρου στο δίσκο στον υπολογιστή του χρήστη. Κατά την εκκίνηση του προγράμματος οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να σαρώσουν συγκεκριμένες μονάδες δίσκου ή φακέλους για να αναλύσουν τη χρήση του χώρου στο δίσκο τους. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε μια προβολή δέντρου, όπου κάθε αρχείο και φάκελος αναπαρίσταται ως ένα έγχρωμο ορθογώνιο, με μέγεθος ανάλογο με την κατανάλωση χώρου στο δίσκο.

Παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της χρήσης του χώρου στο δίσκο, εμφανίζοντας πληροφορίες όπως το μέγεθος, τον τύπο και το ποσοστό κάθε αρχείου και φακέλου. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν στον δεντροχάρτη για να εντοπίσουν μεγάλα αρχεία. Κάνοντας κλικ σε ένα συγκεκριμένο ορθογώνιο, οι χρήστες μπορούν να δουν πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως τη διαδρομή του αρχείου και την τελευταία φορά που έγινε πρόσβαση ή τροποποίηση.

Διαθέτει επίσης επιλογές ταξινόμησης και φιλτραρίσματος, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώνουν τις πληροφορίες με βάση το μέγεθος, τον τύπο αρχείου, την ημερομηνία και άλλα κριτήρια. Αυτό επιτρέπει μια πιο εστιασμένη ανάλυση, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό και την ιεράρχηση των αρχείων και των φακέλων που καταναλώνουν περισσότερο χώρο.

Εκτός από την ανάλυση χρήσης χώρου στο δίσκο, περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αρχεία και φακέλους απευθείας από την εφαρμογή και να τα διαγράψουν για να ελευθερώσουν χώρο. Παρέχει επίσης την επιλογή για οριστική διαγραφή αρχείων ή μεταφορά τους στον Κάδο Ανακύκλωσης.

Το WinDirStat βοηθά περαιτέρω τους χρήστες να κατανοήσουν την κατανάλωση χώρου στο δίσκο παρέχοντας μια προβολή στατιστικών στοιχείων επέκτασης αρχείου. Αυτή η προβολή εμφανίζει την κατανομή των τύπων αρχείων με βάση τις επεκτάσεις τους, επιτρέποντας στους χρήστες να προσδιορίσουν ποιοι τύποι αρχείων καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους χρήστες θέλουν μια πλήρη περιγραφή της χρήσης του χώρου στο δίσκο τους ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό χώρο, ελευθερώνοντας χώρο και βελτιστοποιώντας την απόδοση του υπολογιστή τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinDirStat


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .