//Add More external stylesheets

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ultrasurf : Αποκρύψτε την IP και κρυπτογραφήστε την επικοινωνία σας

read

Το Ultrasurf είναι προϊόν της Ultrareach Internet Corporation. Αρχικά δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα  να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερης απλότητας του, έχει καταστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά κατά της λογοκρισίας στον κόσμο, με εκατομμύρια ανθρώπων να το χρησιμοποιούν για να παρακάμψουν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο. Το UltraSurf ενισχύει επίσης την ασφάλειά μας σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, αποκρύπτει την IP  και κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες.
Οι χρήστες σε χώρες χωρίς λογοκρισία στο διαδίκτυο μπορούν να το χρησιμοποιούν για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Διατίθεται δωρεάν και δεν απαιτεί εγκατάσταση. Δεν εγκαθιστά κανένα αρχείο στον υπολογιστή και δεν αφήνει καμία επεξεργασία μητρώου μετά την έξοδό του. Με άλλα λόγια, δεν αφήνει κανένα ίχνος χρήσης του.

Για να καταργήσετε πλήρως το λογισμικό από τον υπολογιστή, ο χρήστης χρειάζεται είναι να διαγράψει το αρχείο. Το λογισμικό λειτουργεί δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα HTTP μεταξύ του υπολογιστή του χρήστη και μιας κεντρικής ομάδας διακομιστών μεσολάβησης, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακάμπτουν τα τείχη προστασίας και τη λογοκρισία. 

Το λογισμικό χρησιμοποιεί εξελιγμένη, ιδιόκτητη τεχνολογία αντι-μπλοκαρίσματος για να ξεπεράσει το φιλτράρισμα και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο αλλάζοντας συνεχώς IP. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android
Κατεβάστε την εφαρμογή Ultrasurf


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .