//Add More external stylesheets Free Video to MP3 Converter : Εξάγετε ήχο από αρχεία βίντεο



Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Free Video to MP3 Converter : Εξάγετε ήχο από αρχεία βίντεο

read

Το Free Video to MP3 Converter είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο από διάφορες μορφές σε αρχεία ήχου MP3. Η κύρια λειτουργία του μετατροπέα είναι η εξαγωγή κομματιού ήχου από το βίντεο κλιπ και η μετατροπή του σε αρχείο ήχου. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ρυθμό μετάδοσης bit ήχου, τη συχνότητα και τα κανάλια ή να αποθηκεύσετε τον ήχο σε μορφή WAV χωρίς απώλειες.
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Το Free Video to MP3 Converter είναι μια εφαρμογή που διατίθεται εντελώς δωρεάν.
  • Μπορείτε να καθορίσετε τον αριθμό των καναλιών, το ρυθμό δειγματοληψίας, το bitrate κ.λπ.
  • Υποστηρίζει σύγχρονους επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων που εγγυώνται την υψηλότερη ταχύτητα μετατροπής και εξαιρετική ποιότητα ήχου.
  • Μετατρέψτε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο μετατρέποντάς τα μαζικά, χωρίς να επιβραδύνετε τη λειτουργία του υπολογιστή σας!
  • Χρησιμοποιεί έναν αποκωδικοποιητή υλικού DXVA2, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος κατά την προεπισκόπηση βίντεο HD που μειώνει σημαντικά τη χρήση της CPU και εξοικονομεί ενέργεια.
  • Μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ή φακέλους ρίχνοντάς τα στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας ή στο κύριο παράθυρο του λογισμικού.
  • Κάντε δεξί κλικ σε ένα αρχείο, φάκελο ή μια ομάδα αρχείων και επιλέξτε το στοιχείο μενού "Μετατροπή βίντεο σε MP3..." για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής από την εξερεύνηση των Windows.
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
    Κατεβάστε την εφαρμογή Free Video to MP3 Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .