//Add More external stylesheets PDFgear : Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας και διαχείρισης PDF


Τρίτη 9 Απριλίου 2024

PDFgear : Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας και διαχείρισης PDF

read

Το PDFgear είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας και διαχείρισης PDF για τα Windows. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και εργαλείων που θα σας βοηθήσει να δημιουργήστε, να επεξεργαστείτε να μετατρέψετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά έγγραφα PDF.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νέα έγγραφα PDF από την αρχή ή να μετατρέψετε άλλες μορφές αρχείων όπως Word, Excel, PowerPoint και αρχεία εικόνας σε PDF. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη μαζική μετατροπή, επιτρέποντας σας να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να αναδιατάξετε σελίδες σε ένα έγγραφο PDF. Μπορείτε επίσης να εισάγετε εικόνες, κείμενο και σχήματα, καθώς και να επισημάνετε, να υπογραμμίσετε ή να διαγράψετε κείμενο. Παρέχει μια ποικιλία εργαλείων σχολιασμού, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων σημειώσεων, πλαισίων κειμένου και σχεδίασης με ελεύθερο χέρι, για να διευκολύνει την αναθεώρηση και τον σχολιασμό αρχείων PDF.

Διαθέτει επίσης, προηγμένες λειτουργίες για τη διαχείριση εγγράφων PDF για να συγχωνεύσετε πολλά PDF σε ένα μόνο αρχείο, να χωρίσετε ένα PDF σε πολλά αρχεία ή να εξαγάγετε συγκεκριμένες σελίδες από ένα PDF και επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία PDF τους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια ευαίσθητων πληροφοριών.

Εκτός από την επεξεργασία και τη διαχείριση αρχείων PDF, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος ενός αρχείου ενός PDF χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητά του, διευκολύνοντας την κοινή χρήση και την αποθήκευση. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης, μια σειρά από επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν τα έγγραφα PDF τους με διαφορετικές γραμματοσειρές, χρώματα και διατάξεις.

- Η νέα έκδοση του PDFgear,  η 2.1.5, φέρνει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη όταν πρόκειται για τη διαχείριση των αρχείων PDF. Αν είστε επαγγελματίας που χρησιμοποιεί συχνά αρχεία PDF για την εργασία σας, τότε αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

- Μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF σας με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια. Η νέα λειτουργία συγχώνευσης αρχείων σάς επιτρέπει να συνδυάσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα μόνο αρχείο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόπο. Επιπλέον, η δυνατότητα προσθήκης σχολίων και σημειώσεων στα αρχεία PDF σας σας επιτρέπει να διατηρείτε ενημερωμένους τους συνεργάτες σας και να διευκολύνετε την επικοινωνία.

- Επιπλέον,  προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια για τα αρχεία σας, με τη δυνατότητα κρυπτογράφησης και προστασίας με κωδικό πρόσβασης. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε τα αρχεία σας ασφαλή και προστατευμένα από ανεπιθύμητη πρόσβαση.

Εν κατακλείδι πρόκειται για μια δωρεάν, ισχυρή και ευέλικτη εφαρμογή επεξεργασίας και διαχείρισης PDF για τα Windows με ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών και εργαλείων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο των απλών χρηστών όσο και επιχειρήσεων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDFgear


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .