//Add More external stylesheets LosslessCut : Δωρεάν εφαρμογή για την περικοπή τμημάτων βίντεο



Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

LosslessCut : Δωρεάν εφαρμογή για την περικοπή τμημάτων βίντεο

read

Το LosslessCut είναι μία απολύτως δωρεάν, εξαιρετική λύση για την περικοπή τμημάτων βίντεο. Πρόκειται για μία πολύ εύχρηστη εφαρμογή που δεν πρόκειται να σας προβληματίσει, δεδομένης της απλότητας και της ευχρηστίας που διαθέτει.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να εκτελεί κοπή βίντεο χωρίς απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι όταν κόβετε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, δεν υπάρχει επανακωδικοποίηση ή απώλεια ποιότητας. Κόβει απευθείας το βίντεο στα επιλεγμένα σημεία, διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα του αρχικού βίντεο παραμένει ανέπαφη.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως MP4, MOV, AVI, MKV και άλλα. Αυτό το καθιστά συμβατό με διάφορα αρχεία βίντεο, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε τα βίντεό σας χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας.

Το λογισμικό προσφέρει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, καθιστώντας εύκολη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες την πλοήγηση και την εκτέλεση επεξεργασιών βίντεο. Μπορείτε απλά να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο βίντεο στο λογισμικό, να επιλέξετε τα επιθυμητά σημεία έναρξης και λήξης για περικοπή και να αποθηκεύσετε το επεξεργασμένο βίντεο.

Επιπλέον, παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας επεξεργασίας βίντεο. Σας επιτρέπει να κόβετε βίντεο κατά καρέ, βασικά καρέ ή χρονικούς κωδικούς, δίνοντάς σας ακριβή έλεγχο στη διαδικασία επεξεργασίας. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε ήχο από βίντεο και να τον αποθηκεύσετε ως ξεχωριστό αρχείο.

Επίσης, διαθέτει επιλογές για την εκτέλεση βασικών επεξεργασιών βίντεο, όπως η περιστροφή ή αναστροφή βίντεο. Υποστηρίζει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου, καθιστώντας πιο γρήγορη και πιο εύκολη την εκτέλεση επεξεργασιών.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλούστατος. Κατ΄αρχήν να επισημάνουμε, ότι η εφαρμογή είναι φορητή, αυτό σημαίνει ότι δεν θα εγκαταστήσουμε τίποτα στο υπολογιστή μας. 

Αφού τρέξετε την εφαρμογή, επιλέξτε το βίντεο που επιθυμείτε, σύρτε το αρχείο που θέλετε να περικόψετε στο μενού της εφαρμογής ή εναλλακτικά επιλέξτε File-Open και βρείτε τη διαδρομή του αρχείου που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.

Τώρα, σύρτε με το ποντίκι σας την άσπρη κάθετη γραμμή στα αριστερά στο σημείο που θέλετε να ξεκινά το βίντεο, (εναλλακτικά βέβαια μπορείτε να το καθορίσετε και χρονικά εφόσον ξέρετε σε ποιο ακριβώς χρονικό σημείο θέλετε να ξεκινά η περικοπή) και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο με το χεράκι.

Κάντε το ίδιο και από άλλη πλευρά και τέλος πατήστε το εικονίδιο με το ψαλιδάκι για να σώσετε το βίντεο. Το βιντεάκι σας είναι πλέον έτοιμο και θα το βρείτε μέσα στον αντίστοιχο φάκελο που είναι αποθηκευμένο και το κυρίως βίντεο σας.

Συμπερασματικά λοιπόν, πρόκειται ίσως, για ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους, που θα σας ενθουσιάσει όχι μόνο για την απλότητά του, αλλά και για την ταχύτητα της περικοπής του βίντεο σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή LosslessCut


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .