//Add More external stylesheets Winamp Final : Η επιστροφή του θρυλικού μουσικού Player



Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Winamp Final : Η επιστροφή του θρυλικού μουσικού Player

read

Το Winamp είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Nullsoft. Από την έκδοση 2 πωλήθηκε ως freemium και υποστηρίζει επεκτασιμότητα με πρόσθετα και skins, διαθέτει οπτικοποίηση μουσικής. playlist και βιβλιοθήκη πολυμέσων, που υποστηρίζονται από μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα.

Ήταν ένα τα πρώτα ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για τα Windows που υποστήριξε μάλιστα την αναπαραγωγή του Ogg Vorbis από προεπιλογή. Η πρώτη του έκδοση κυκλοφόρησε το 1997 και γρήγορα έγινε δημοφιλής. Οι εκδόσεις 2.x χρησιμοποιήθηκαν ευρέως και έκαναν το Winamp μία από τις εφαρμογές των Windows με τις περισσότερες λήψεις.

Μετά από χρόνια αδράνειας κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με υποστήριξη Windows 11. Υποστηρίζει την αναπαραγωγή πολλών τύπων ήχου (MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, κ.λπ.) αλλά και βίντεο (AVI, ASF, MPEG, NSV),  και αποτελεί για το χρήστη μια εξαιρετική επιλογή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Winamp Final


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .