CamStudio : Δωρεάν λογισμικό capture για βίντεο ροής Flash (SWF)



Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

CamStudio : Δωρεάν λογισμικό capture για βίντεο ροής Flash (SWF)

read

Το CamStudio είναι ένα λογισμικό capture για Windows που μπορεί να καταγράψει όλη τη δραστηριότητα βίντεο και ήχου στην οθόνη, δημιουργώντας βιομηχανικά πρότυπα αρχεία βίντεο AVI και προαιρετικά να τα μετατρέψει σε βίντεο ροής Flash (SWF).

Μπορεί να προσθέσει υπότιτλους οθόνης υψηλής ποιότητας στις ηχογραφήσεις σας σε δευτερόλεπτα και με τη μοναδική δυνατότητα Video Annotation μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύσετε τα βίντεο σας συμπεριλαμβάνοντας μια ταινία web κάμερας με τον εαυτό σας "picture-in-picture". πάνω από την επιφάνεια εργασίας σας.

Το CamStudio έρχεται επίσης με το δικό του Lossless Codec που παράγει άριστα αποτελέσματα με πολύ μικρότερο μέγεθος αρχείου σε σύγκριση με άλλους πιο δημοφιλείς κωδικοποιητές.

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην έξοδο του βίντεο σας και μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους δρομείς, να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή μόνο ένα τμήμα της και μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε την ποιότητα της εγγραφής ανάλογα με το αν θέλετε μικρότερα βίντεο (για αποστολή email σε άτομα, για παράδειγμα) ή μπορείτε να έχετε "καλύτερης ποιότητας" για εγγραφή σε CD/DVD.

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε :

  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο επίδειξης για οποιοδήποτε πρόγραμμα λογισμικού.
  • Να δημιουργήσετε ένα σύνολο βίντεο που απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.
  • Να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο για το σχολείο σας.
  • Να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να δείξετε σε άτομα για τεχνική υποστήριξη.
  • Τέλος, μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προϊόντα βασισμένα σε βίντεο που επιθυμείτε να πουλήσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CamStudio

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .