//Add More external stylesheets Switch Power Scheme : Ο απλούστερος τρόπος επιλογής παροχής ενέργειας



Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Switch Power Scheme : Ο απλούστερος τρόπος επιλογής παροχής ενέργειας

read

Η εναλλαγή τύπου σχεδίου ισχύος απαιτεί να ανοίξετε το πεδίο της  επιλογής ενέργειας από τον Πίνακα Ελέγχου ή από την εφαρμογή Ρυθμίσεις Windows. Στην εφαρμογή επιλογές ενέργειας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις επιλογές, ισορροπημένη, υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας ή μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια. 

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε κάποιους λόγους εναλλαγής μεταξύ σχεδίων ισχύος. Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο ισχύος "υψηλή απόδοση" για να αυξήσετε το FPS ενώ παίζετε ένα παιχνίδι, όταν η μπαταρία του φορητού υπολογιστή είναι χαμηλή, μπορείτε να μεταβείτε στο σχέδιο "εξοικονόμησης ενέργειας" και να κάνετε τη μπαταρία να διαρκέσει περισσότερο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο παροχής ενέργειας για να μειώσετε τη συχνότητα της CPU και να αποφύγετε την υπερβολική θέρμανση του φορητού σας υπολογιστή. Με το Switch Power Scheme η κατάσταση απλοποιείται αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να τρέξετε το πρόγραμμα και να επιλέξετε  τον τύπο παροχής ενέργειας που επιθυμείτε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .