//Add More external stylesheets SterJo Task Manager : Ισχυρός διαχειριστής εργασιών για τα windows



Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

SterJo Task Manager : Ισχυρός διαχειριστής εργασιών για τα windows

read

Χρειάζεστε έναν απλό αλλά ισχυρό διαχειριστή εργασιών ο οποίος θα σας βοηθήσει στη διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών και ελέγχων στον υπολογιστή σας; Το SterJo Task Manager είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς, οπότε σκεφτείτε να το κατεβάσετε. Είναι ένα βασικό βοηθητικό πρόγραμμα αντικατάστασης  του διαχειριστή εργασιών των Windows και είναι δωρεάν.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να προβάλετε και να ελέγξετε τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Εάν εκτελούνται πάρα πολλές εφαρμογές, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αν βρίσκεστε στη μέση κάποιας σημαντικής εργασίας, ο υπολογιστής σας μπορεί να επιβραδύνεται.

Μπορείτε να σταματήσετε την εκτέλεση της διαδικασίας εφαρμογής που καθυστερεί τον υπολογιστή σας και να επιταχύνετε την εκκίνηση στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης  απλώς να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που δεν θέλετε.

Το SterJo Task Manager σάς βοηθά να τερματίσετε την εφαρμογή (ή την ανεπιθύμητη διαδικασία) ή μάλλον να την θέσετε σε παύση. Απλώς επιλέξτε αυτό που θέλετε. Μπορεί να απενεργοποιήσει επίσης προγράμματα, οπότε προσέξτε να μην το κάνετε εάν ορισμένα προγράμματα είναι απαραίτητα για την εργασία σας.

Μετά το μητρώο, μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο εκκίνησης των υπηρεσιών που θα επιταχύνει την απόδοση. Επίσης,  θα σας δείξει λεπτομερείς συνδέσεις δικτύου και θα σας επιτρέψει να τις κλείσετε αν θέλετε.  Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα εντοπίσει την εφαρμογή που ευθύνεται για το σφάλμα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .