//Add More external stylesheets Photoflare : Ο επεξεργαστής εικόνας που συνδυάζει ισχυρά χαρακτηριστικά με ευκολία χρήσης



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Photoflare : Ο επεξεργαστής εικόνας που συνδυάζει ισχυρά χαρακτηριστικά με ευκολία χρήσης

read

To Photoflare είναι ένας επεξεργαστής εικόνας με σκοπό την εξισορρόπηση μεταξύ των ισχυρών χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει ένας καλός επεξεργαστής εικόνας και ενός πολύ φιλικού γραφικού περιβάλλοντος χρήστη. Ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εργασιών και χρηστών που εκτιμούν μια πιο ευκίνητη ροή εργασίας. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν βασικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας, πινέλα χρωμάτων, φίλτρα εικόνας, προσαρμογές χρωμάτων και πιο προηγμένες λειτουργίες. Μεταξύ των άλλων μπορείτε να δημιουργήσετε μία εικόνα, να την περικόψετε, να την περιστρέψετε, να αλλάξετε τις διαστάσεις της και φυσικά να προσθέσετε φίλτρα και διάφορα εφέ. Ιδανικό για την μετατροπή μαζικής επεξεργασίας και μετατροπής πολλών εικόνων μαζί. Δεν απαιτεί εγκατάσταση.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .