//Add More external stylesheets Loonapix : Προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Loonapix : Προσθέστε εφέ στις φωτογραφίες σας

read

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πανάκριβα προγράμματα γραφικών για να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σας. Τώρα υπάρχει ένας απλός εύκολος τρόπος για να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες με την βοήθεια του Loonapix.com. 

Πρόκειται για μία εκπληκτική online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει σ΄αυτό. Ας δούμε δούμε όμως τώρα πώς λειτουργεί. Αφού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα πατήσετε επάνω σε οποιοδήποτε πρότυπο φωτογραφίας θέλετε να προσθέσετε στην εικόνας σας και πατήστε Browse ώστε να ανεβάσετε την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε ή πατήστε στο κουμπί from the web για να φορτώσετε οποιαδήποτε φωτογραφία από το διαδίκτυο. 

Τέλος πολύ σημαντικές  είναι και  οι άλλες  δυνατότητες  που προσφέρει (εκτός από την κλασική επιλογή  προσθήκης εφέ), όπως  τα Photo frames  που θα σας βοηθήσουν  προσθέσετε κορνίζες στις φωτογραφίες σας, το Face effects για να προσθέσετε το πρόσωπό σας σε διαφορετικό σώμα, και το Trim photos  που θα σας βοηθήσει δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχήματα για τις φωτογραφίες σας.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .