//Add More external stylesheets Duolingo : Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών



Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Duolingo : Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών

read

Η εκμάθηση με το Duolingo είναι διασκεδαστική. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ποικιλία από μαθήματα ανάγνωσης, ακοής, μεταφράσεις και ασκήσεις πολλαπλών επιλογών σε πόντους με σωστές απαντήσεις, αγωνίσου ενάντια στο χρόνο και ανέβα επίπεδα. Δες άμεσα ποιες ερωτήσεις απάντησες σωστά. Το Duolingo σου δίνει κίνητρα για να πετύχεις τους στόχους της ημέρας καταγράφοντας πόσες συνεχόμενες ημέρες κατέβαλλες προσπάθεια για να μάθεις μία γλώσσα. Οι καρδούλες κρατάνε το μάθημα ζωντανό! Τις χάνεις όταν απαντάς λάθος στις ερωτήσεις.

 Όταν σου τελειώσουν οι καρδούλες, ξεκίνα απ’ την αρχή και ξαναπροσπάθησε. Κάντε τα διαλείμματα και τον χρόνο μετακινήσεων πιο δημιουργικά με τις εφαρμογές για iPhone και Android και windows. Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα εκμάθησης ξένων γλωσσών στον κόσμο είναι τώρα διαθέσιμη και για τις σχολικές αίθουσες.

Χιλιάδες δάσκαλοι ήδη το χρησιμοποιούν για να ενισχύσουν τη διδασκαλία τους. Πολλοί δάσκαλοι αλλά και κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, βλέπουν ήδη το Duolingo σαν το ιδανικό εκπαιδευτικό συμπλήρωμα για τις τάξεις τους. Τα μαθήματα του Duolingo προσφέρουν σε κάθε μαθητή εξατομικευμένες παρατηρήσεις και πρακτική άσκηση, και τους βοηθάει να αφομοιώσουν καλύτερα την ύλη του μαθήματος. Τώρα οι δάσκαλοι μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών τους εύκολα με την χρήση του νέου ταμπλό.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  Windows Metro Apps, iOS, Android,



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .